Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kollisjon Repair >> Content

Hvordan male en Avalanche

Chevrolet Avalanche er en middels vanskelig pickup lastebil å male på grunn av det store antallet av plastdeler som må fjernes før maling eller forbereder lastebilen. Mens noen av disse delene kan være maskert, slik som tonneau cover, utføre en all-over maling jobb krever fjerning av kroppens nedre kledning, støtfangere, hode og baklysene, grill, sidespeil og stigtrinn. Fjerning av disse delene gir enklere tilgang til de kroppsdeler som må males. Ikke fjerne dem, men bare maskering dem, vil resultere i et slurvet utseende jobb. Du trenger
HVLP pistol
Air kompressor med slange
3/8-inch stasjonen socket satt
Skrutrekkere
Chevrolet trim verktøy for fjerning
Såpe og vann
400 -strø sand papir
Sliping blokk
Wax og fett remover
Clean filler
Rød eller grå bil skuresvam
maskeringstape
Masking papir
Våt /tørr sandpapir
poleringsmaskin
Polering sammensatte
Vis flere instruksjoner
en

Fjern alle trim og underkroppen kledning fra kjøretøyet ved hjelp av Chevrolet trim-flytting verktøyet. Disse verktøyene er tilgjengelige fra profesjonelle verktøy leverandører bare. Unngå å bruke skrutrekkere, da disse vil skade bilens overflate. Når trim er fjernet, kan du bruke skrutrekkere og socket satt til å fjerne støtfangere, grill, frontlykter og baklykter, kjører brett, tonneau cover, sidespeil, fender fakler og sengen trim.
2

Clean lastebilen bruker vanlig såpe og vann, deretter la det tørke helt mens du sjekker for flekker på lastebil som kanskje trenger reparasjon før maling. Disse vil vises som bølger eller flekker i den opprinnelige overflaten av lastebilen. Bruk flekk kitt for å fylle disse områdene, deretter sand ned ujevnheter og jevner ut overflaten av stedet masse med 400-sandpapir på en pussekloss.
3

Tørk av lastebil bruker voks og fett remover påført en ren fille. Dette vil fjerne alle spor av olje eller tjære som fortsatt er igjen på kjøretøyet.
4

Forbered overflaten av trucken med skylling overflaten av malingen med en rød eller grå bil scratch pad. Dette er nødvendig for å hjelpe den nye malingslaget følge den gamle maling. Ideelt sett, fjerner denne prosessen alle de opprinnelige glans fra Avalanche opprinnelige maling. Eventuelle områder der glans blir værende, vil den nye malingen har evnen til å løsne av overflaten. Når du er ferdig, tørk bilen ned igjen med voks og fett remover.
5

Flytt lastebil inn en maling messe og maske av de områdene som ikke skal males. Dette inkluderer dekk og hjul, vinduer, lastebil seng og motoren. Prop åpne panseret på lastebil samt dører og bakluke. Maske områder som ikke skal males med maskeringstape eller papir.
6

laste pistolen med ønsket farge av maling og begynne sprøyting Avalanche starter fra fronten av lastebilen. Begynn med å male undersiden av hetten. Dette kalles "å kutte i." Når hetten har blitt kuttet i, lukk panseret slik at den hviler lett på panseret våren, men er ikke helt lukket. Du vil ikke gjelde klarlakk på undersiden av hetten. Male innvendige overflate, så hyttetaket, deretter jobbe i mot klokka måte rundt utsiden av lastebilen, overlappende din spray passerer 1/2 hver gang du passerer. Male bare ett panel om gangen før du går videre til neste. Dette vil tillate deg å hindre at malingen tørker for raskt.
7

La malingen tørke i det angitte tørketid, som kan bli funnet på maling pakken eller materialet skjema før du påfører klar top coat. Hvis du vil bruke top coat, bruker den samme prosessen som du brukte malingen til lastebil, er forsiktig med å unngå renne eller sige i den klare top coat. Når du er ferdig, setter varmeinnstillinger på maling messe for å tørke top coat. Dette kan ta mellom 30 minutter og en time.
8

Fjern lastebil fra maling messe, deretter sand klar top coat med våt /tørr sandpapir og buff med en poleringsmaskin med poleringsmiddel. Etter rengjøring av gjenværende poleringsmiddel, settes lastebil for å fullføre maleriet drift.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/collision-repair/63587.html

Previous:
Next:

kollisjon Repair