Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kollisjon Repair >> Content

Verktøy for Dent Repair

Body butikker bruker mange ulike verktøy for å reparere bulker på et kjøretøy. Størrelsen på en bulk bestemmer hvilke verktøy vil bli brukt til å fikse det. I noen tilfeller er det mer enn ett verktøy som er nødvendig for reparasjon. For eksempel kan et grunt bulke festes med en suge avtrekker, mens en dypere bulk kan innebære pounding med en klubbe og enda noen diskret boring og fylling. Suge avtrekkere

Suge pullers fungerer ved å skyve en sugekopp på det skadede området for å tillate bulk å bli "trukket" ut. Denne metoden fungerer godt ved hjelp av en enkelt kopp for små bulker der lakken er uforstyrret. Ved hjelp av to størrelser av sugekopper, forbundet med en "bro" og koble en trekke håndtaket mellom dem tillater mellomstore og store bulker å bli "poppet" ut igjen. Denne raske metoden er oppnådd uten å bore noen hull, et krav om ikke-grunning bulk kits.
Gummi Hammers
p Hvis baksiden av en bulk er i et område som kan nås, gjenoppretter skånsom banking med en hammer gummi fra undersiden av panelet formen. Gummi er brukes fremfor andre materialer fordi maling er mindre tilbøyelige til å skalle av slagene. Nøye undersøkelse vil vise om eventuelle sprekker er til stede i malingen i området for skade. Før peke ut en bulk, legg en klut på bakken under området så noen chips av maling kan samles. Disse kan erstattes med hjelp av limpistol eller bruk som prøve for fargetilpasning, hvis fylling er nødvendig.

Dent avtrekker (Non-Suge)
p Hvis sugekoppen stil bulke avtrekker ikke rette opp skaden, ved hjelp av den versjonen som krever et lite hull boret i kroppen utøver den ekstra trekkraft som trengs for dypere bulker. Siden disse vanligvis innebære noen berøre med sparkel og maling, vil et lite hull ikke være merkbar etter endt jobb. Etter å bore et hull, setter verktøyet og klørne vil låse på baksiden av bulk. Verktøyet er så trakk til bulk spretter ut. Etter dette baksiden av panelet er tappet på å jevne ut eventuelle uregelmessigheter som gjenstår. Fyll hullet med sparkel og dekke med maling.
En Dolly

En dolly er et spesielt verktøy for å jevne ut eventuelle rynker igjen i områdene skadet av bulker. De kommer i en rekke størrelser med forskjellige-formet kurver. Velg en som passer best til formen på området, setter den bak bulk, deretter bruke en gummi hammer til å forsiktig reformere form av metallet, tappe før det er flatt mot dolly.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/collision-repair/63378.html

Previous:
Next:

kollisjon Repair