Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kollisjon Repair >> Content

Hvordan Sveis Blikk Med elektrisk motstand

Den vanligste formen for elektrisk motstand sveising er en som du kommer i kontakt med hver dag, sveiser stedet på din bil eller lastebil. I løpet av gjenoppbygge en skadet bil eller lastebil, er elektrisk motstand sveising en rask, enkel måte å gjenoppbygge et bilens punktsveisingen uten å måtte bore ut reparasjonspaneler eller bruke en mer komplisert MIG sveiser. Mange elektrisk motstand sveisere kommer med en rekke hoder, slik at du kan nå punktsveisingen i en rekke forskjellige posisjoner. Du trenger:
Sveising klemmer
elektrisk motstand sveising
skyggefulle vernebriller
Vis flere instruksjoner
en

Plasser metall panel på kjøretøyet , sjekke justeringen av de nødvendige hullene, slik at du ikke sveise delen på feil måte. Bruk sveising klemmer til å holde panelet på plass før flere punktsveisingen har blitt produsert som vil holde den på plass.
2

Rengjør overflaten av metall som blir sveiset med en stålbørste. Du må ha metall-mot-metall kontakt mellom spot sveiseapparater elektrodene og metall blir sluttet for sveisen til å være fullført.
3

Plugg den elektriske motstanden sveiser i stikkontakten , og deretter sette på vernebriller. En Sveisehjelmen er ikke nødvendig ved sveising med elektrisk motstand maskiner fordi du ikke kan se sveisen gnist. Når du trykker på avtrekkeren, vil du høre et pop, etterfulgt av ett eller to røde metall glør hoppe ut fra elektroden. Med vernebriller på, er det ingen fare for synet ditt.
4

Klem elektrodene på motstand sveiser på arket metalldeler som bindes. De bør være stramt nok til at metall blir klemt godt sammen.
5

Trekk utløse av elektrisk motstand sveiser og hold den inne i ca ett sekund eller inntil du hører pop og se glørne bue ut fra under elektroden. Når du ser dette, har spotprisen sveis blitt produsert med hell, og du kan gå videre til neste sted sveis.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/collision-repair/63629.html

Previous:
Next:

kollisjon Repair