Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kollisjon Repair >> Content

Hvordan Stick Weld Chrome-Moly Pipe

Når du har lært hvordan du bruker en MIG sveiser, begynner de litt mer vanskelige oppgaven med pinne sveising er en naturlig progresjon. Brukes til å sveise materiale som er for tykk for en tradisjonell MIG sveiser, er stick sveising vanligvis brukes til å sveise bro komponenter, reparere skrog av båter under vann og fullføre en rekke andre prosjekter som krever tykkere, tyngre sveiser. Det bør bemerkes at pinne sveising rør som er mindre enn 1/10 cm tykk kan føre til store materielle skader hvis du ikke er forsiktig. Stick sveising brukes primært for heavy-gauge metal, enten det er chrome-moly eller bløtt stål. Du trenger
Sveising klemmer
Stick sveising enhet
Sveisehjelm
Sveisetråd, 7018
Sveisetråd
Vis flere instruksjoner
1 < p> Slå på sveiser og sette hjulet til 80 ampere for tynnere materiale, legger fem ampere strøm for hver ekstra 1/10 tommers tykkelse av materialet.
2

klemme sammen rørene som er som skal sveises, slik at du har begge hendene fri under sveiseprosessen.
3

Klem bakken klemmen fra sveiser på chrome-moly rør. Sett 7018 sveise stang inn i den andre klemmen, slik at bare slutten av sveisetråd er i kjevene av klemmen.
4

Nedre din Sveisehjelmen. Sakte trekke tuppen av sveise pinne til chrome-moly rør. Når du er innenfor 1/4 tommers, raskt slå pinnen på arbeidsstykket for å begynne den gnisten som vil produsere sveisen. Den elektriske lysbue vises lyse blå /grønn og du vil se sveisen pool skjema like nedenfor tuppen av sveise pinne.
5

Flytt sveising stick er klemme gradvis nærmere arbeidsstykket som sveisetråd er fortært. Mens du gjør dette, flytter sveisepunktet over krysset mellom de to chrome-moly rør.
6

Trekk sveise stang unna arbeidsstykket for å bryte den elektriske lysbue og slå av pinnen sveiser. Tillat stålet avkjøles naturlig. Ikke spray det med vann eller forsøke å slukke det på noen måte som gjør dette vil endre styrkeegenskaper av metallet.
7

Rengjør sveisen med en stålbørste etter at den har stoppet rødglødende.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/collision-repair/63628.html

Previous:
Next:

kollisjon Repair