Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kollisjon Repair >> Content

Den beste måten å male et Wrangler

Jeep Wrangler er en flott bil å male takk til antall deler på kjøretøyet som kan være raskt og enkelt kan fjernes. Andre biler har bokstavelig talt hundrevis av pounds av trim og plast deler som må fjernes før maling. Jeep Wrangler krever en tøffere maling, derimot, er noe som ikke er så mye en type maling, men måten den er brukt. Dette bidrar til å hindre hakk og riper når Jeep er off road. Du trenger:
3/8-in. kjøring socket satt
Skrutrekkere
Soap
Vann
maskeringstape
Masking papir
Wax og fett remover
Clean filler
HVLP pistol
Automotive maling
Automotive klarlakk
1000-grit våt /tørr sandpapir
Orbital buffer
Polering sammensatte
Vis flere instruksjoner
en

Fjern deler fra bilen som du ønsker ikke å male ved hjelp av skrutrekkere og socket sett. Dette inkluderer fender fakler, side vise speil, støtfangere, bikini topp, frontlykter, baklykter og dørhåndtak. Også fjerne reservehjulet carrier, slep kroker og vindusviskere å lette maleprosessen.
2

Fjern eventuelle klistremerker eller klistremerker igjen på Wrangler. Tidlige cowboyer med intakte hette ørn i god stand kan være verdt å holde, da de er dyre å erstatte med reproduksjon klistremerker.
3

Rengjør Wrangler grundig med såpe og vann, inkludert motorrommet , under panseret, chassis, og interiøret. Dette hindrer gamle overflødig støv eller skitt forurenser lakken.
4

Wet en ren fille med voks og fett remover og tørk bilens overflate for å rense bort alt fett og voks som ikke kom av under vaskeprosessen. Følg våt fille med en tørr fille raskt for å unngå at voks og fett remover tørke på overflaten.
5

Mask av de områdene av kjøretøy som ikke kunne fjernes, men det bør ikke skal males, ved hjelp av maskering papir og maskeringstape. Dette inkluderer motorrommet, frontrute, hjul og chassis. Også, skyv et stykke maskering papir bak Wrangler er åpen grill for å forhindre maling fra å komme på radiatoren. Masker interiør stykker som ikke kunne fjernes, for eksempel dashbord og ratt.
6

slipe overflaten av den gamle malingen med den grå skrapemerker pad for å fjerne alle spor av glans fra kjøretøyet overflaten . Fordi fersk maling ikke vil følge glans, hvor som helst bilen skal males må være slitte. Hvis du skal male bagasjerommet, åpne bakluken og skrapemerker på døren dørstolper også.
7

Rengjør overflaten igjen med en frisk fille fuktet med voks og fett remover etterfulgt av en ren, tørr fille. Dette fjerner støv dannet ved slitasje av kjøretøy, som vil forurense maling og skape det som kalles "fisk øyne."
8

Fyll pistolen reservoar med ditt valg av maling, og deretter feste spray pistol mot sitt luftkompressor. Male undersiden av panseret først, senk hetten forsiktig og jobbe videre langs midtlinjen av Wrangler, arbeider fra fronten til baksiden av panseret. Overlapping hvert slag med en halv å sikre god dekning av malingen. Neste maling frontruten rammen, ta vare å låse rammen og senke den slik at du kan male hengslene mellom panseret og rammen.
9

Fortsett å male forsiden av Wrangler, arbeider fra front end rundt bilen i en retning mot klokken. Vær nøye med å male døren dørstolper samt synlige metalldeler i Wrangler indre.
10

La malingen tack opp i henhold til pakken instruksjoner, og deretter bruke den klare top coat på nøyaktig samme måte som gjaldt deg malingen. Det er ikke nødt til å anvende klarlakk på undersiden av hetten. La klar topp strøk tørke helt før sliping og polering.
11

Sand Wrangler med 1000-grit våt /tørr sandpapir og vann, men ikke forsøk å gjøre mål for glatt. Utjevning til punkt glass glatthet som gjør riper mer tydelig i kjøretøyets overflate. I stedet, sand overflaten lett, deretter buff å gi finishen det som kalles "appelsinhud". Dette er en litt strukturert overflate som hjelper til å skjule riper.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/collision-repair/63599.html

Previous:
Next:

kollisjon Repair