Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kollisjon Repair >> Content

Hvordan Prep en glassfiber Bumper for Painting

Maleri en glassfiber støtfanger for en bil er ikke så vanskelig prospekt som det virker. Hovedproblemet er å få støtfangeren ren og patching de kutt i glassfiber med kroppen kitt. Tape av det fremre parti av bilen med maskeringstape og avis, som er en enkel prosess som kan utføres i løpet av noen få minutter. Prosjektet krever en luftkompressor og en maling spray pistol vedlegg. Du trenger
Wax remover og avfetting
Cloth
400 grit vått-tørt sandpapir
Bucket og vann
Body kitt
1-tommers sparkel
maskeringstape
Newspaper
Primer
Paint pistol
Air kompressor
Paint
Vis flere instruksjoner
en

Vask støtfangeren med avfettingsmiddel. Dette fjerner all voksen og gir fiberglassmaterialet en matt farge. Den nye malingen vil ikke holde dersom voks er til stede på støtfangeren.
2

slipe overflaten med vått-tørt sandpapir. Det er best å bruke den våte siden dette reduserer muligheten for skjæring av furer som er for dypt. Tørk og tørk med en klut.
3

Patch noen skraper eller dings med kroppen kitt og kniv. Du trenger ikke å bruke mye for å fylle hullene. Bare trykk litt på sparkel og skrape den skylle over kroppen av støtfangeren. La det tørke.
4

Tape rundt støtfangeren. Dette gjøres ved å lage en maskeringstape rundt kanten av støtfangeren rammen. Tape fronten av bilen ved å plassere maskeringstapen over enden av en seksjon av avisen. Halvparten av den trenger å være på papiret og den andre har behov for å feste til bilen. Følg konturene av bilen og linjen av første taping.
5

Fyll maling pistol beholderen med primer. Spray støtfanger med korte støt i en lineær bevegelse. Sørg for å bo om en fot bort fra støtfangeren. Dekk hele støtfangeren. La det tørke. Vask beholderen for å fjerne eventuell grunning. Fest beholderen til pistolen og spray før det er klart.
6

Fyll beholderen med maling. Fest beholderen til maling pistol og spray støtfangeren. Fortsett til støtfanger er dekket. La det tørke. Legg et lag.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/collision-repair/63537.html

Previous:
Next:

kollisjon Repair