Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kollisjon Repair >> Content

Slik fjerner en stor bulk på en Front Bumper

Store bulker i fremre støtfangere kan se uopprettelig, men de kan repareres relativt enkelt. Kroppen butikker kan lade hundrevis av dollar for å fjerne støtfanger, reparere det og male det. Du kan reparere bulk i mindre enn et par timer, for svært lite penger og muligens uten å måtte male det. Du trenger
Phillips skrutrekker
Flat skrutrekker
Ratchet
Socket sett
papp eller dråpe klut
Hammer
Vis flere instruksjoner
1

Fjern fremre støtfanger ved å få under den og finne maskinvaren. Fjern rad med Phillips skruene som holder den svarte plasten sprutbeskyttelse til bunnen av støtfangeren på de fleste biler. Dra den ut av veien. Fjern de Phillips skruene fra hver side av endene av støtfangeren, like foran forhjulene. Åpne panseret og fjerne raden med bolter langs fremre kant av støtfangeren. Trekk støtfanger av.
2

Lay støtfangeren ned på tykk papp eller en duk med baksiden av bulke opp. Legging støtfangeren med forsiden ned på betong eller annen ru overflate kan forårsake skadelige riper i lakken.
3

Push mot bulke med hendene for å skyve den ut. Hvis den ikke beveger seg, bruk en hammer til å treffe baksiden av bulke flere ganger. Støtfangere er fremstilt av et holdbart plastmateriale som er fleksibel. Bulk skal sprette ut uten å forårsake noe mer skade på lakken.
4

Sett støtfangeren ved å plassere den på bilen og installere og stramme den øverste raden av bolter under panseret. Dette vil holde støtfangeren på mens du skrur den gjenværende maskinvare. Skift Phillips skruene langs sidene av støtfangeren foran forhjulene. Trekk plast sprutbeskyttelse tilbake på plass og erstatte Phillips skruene som forbinder det til støtfangeren. Sørg for at alle bolter og skruer er strammet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/collision-repair/63494.html

Previous:
Next:

kollisjon Repair