Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kollisjon Repair >> Content

Hvordan Spray enkelt scenen Urethane Auto Paint

Ett-trinns uretan er en ett-trinns maleri prosess for biler som unngår nødvendigheten av en klar finish. Malingen er slitesterk nok til å polere uten å endre fargen tone, og bruker det reduserer den totale lakkering tid. Uretan må ikke blandes med en herder og tynner før sprøyting og mens forholdene kan variere fra produkt til produkt, er den typiske forholdet 4 deler maling til 1 del herder til en del redusering. Du trenger
Body filler
Sparkel
Plansliper
Rust conditioner
maskeringstape og papir
Air spray pistol
Kompressor
Respirator
Primer
220 og 400 grit våt /tørr sandpapir
tack klut
Urethane
Herder
Redusering
Vis flere instruksjoner
en

Påfør rust conditioner til rustne områder og bruk en plast sparkel for å fylle hull og bulker med sparkel. Feather filler inn i kroppen med sandpapir.
2

Mask av alle områder som ikke skal malt med tape og maskering papir. Påfør tape forsiktig for å unngå rotete opprydding av overspray senere. Sørg for at du tape ned arkene for å hindre overspray fra å gå under dem.
3

Fyll kopp pistolen med primer og slå på kompressoren. Test spray mønster, roterende munnstykke av pistolen og lufttrykket fra kompressoren til du får en vertikal spraymønster ca 8 inches bredt fra en avstand på 6 inches.
4

Holding pistolen 6 inches fra overflaten, begynne sprøyting i en venstre-høyre-bevegelse fra ende til ende, overlappende omtrent halvparten av bredden av sprøytemønsteret. Flytt med en hastighet som vil etterlate et skinnende overflaten av maling uten runs, drypp eller separasjon. Når du er ferdig, roter munnstykket 90 grader og sprøyte igjen i en opp-ned-mønster. La primeren tørke i to timer.
5

Slip grunningen med 220-sandpapir og tack overflaten.
6

Fyll koppen om lag tre firedeler full av uretan og bland i herder og tynner i henhold til produsentens spesifikasjoner. Sprøyt blandingen på overflaten på samme måte som sprøytes primeren. La det tørke i 12 til 24 timer, og hvis et lag er nødvendig, sand overflaten med 400-sandpapir, tack det og sprøyte igjen.
7

La målgang kur for 24-48 timer før rasping det ut og bruke voks eller polish.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/collision-repair/63367.html

Previous:
Next:

kollisjon Repair