Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kollisjon Repair >> Content

Hvordan Paint Vans

Passasjer varebiler ikke krever noe mer spesiell behandling under malingen enn normale biler eller lastebiler gjøre. Den eneste forskjellen mellom male dem er det vans generelt krever mer maling enn andre kjøretøy på grunn av mengden av overflateareal som skal dekkes. Det beste stedet å male en varebil er i en maling messe, der miljøet er forseglet, men du kan oppnå en akseptabel maling jobb i friluft ved hjelp av bare en bit av forsiktighet. Du trenger
3/8 tommers stasjon socket satt
Skrutrekkere
Såpe og vann
Wax og fett remover
rene filler
maskeringstape
Masking papir
Red automotive scratch pads
HVLP pistol
Air kompressor
1000-grit våt /tørr sandpapir
Polering sammensatte
Orbital buffer
Vis flere instruksjoner
1

Fjern trim fra van, samt sidespeilene, foran og bak støtfangeren, og bagasjebærer fra taket, hvis montert. Fjern den fremre grill og frontlykter og bak baklys. På full størrelse varebiler, fjerne den bakre stige og reservehjul. Ta av dørhåndtak, støtfangere og kjører brett.
2

Vask van grundig med såpe og vann, deretter la det tørke helt. Fukt en ren klut med voks og fett remover og rengjøre alle flater av van. Som du tørke den våte fille over overflaten av bilen, fjerne voks og fett remover med en ren, tørr fille.
3

Mask av van vinduer samt hjulene og dekk ved hjelp av maskeringstape og maskering papir. Fullstendig dekke med maskeringstape eller papir enhver overflate som ikke skal males.
4

slipe overflaten av malingen med den røde scratch pad. Hensikten med dette er å gi en ru overflate for den nye maling til å følge. Bruk scratch pad for å fjerne alle spor av glans fra den van maling.
5

Tørk av van helt med voks og fett fjernes igjen. Dette vil fjerne støv dannet ved hjelp av notatblokken.
6

Fyll HVLP pistol med ditt valg av maling farge og fest luftslangen til montering på undersiden av pistolen. Slå på luftkompressor og justere spray pistol. Når forberedt, male taket av bilen først, fordi dette vil være den vanskeligste delen å nå. Bruk lange, rette slag, bruke malingen jevnt og overlappende hver passering med 1/2 med hver nye pass før du har dekket hele taket.
7

Paint panseret av bilen på samme måte , deretter male førersiden fender. Fra dette punktet, maling rundt van mot klokken før du har helt dekket van i maling. La malingen tørke til den angitte tid før du påfører klarlakk.
8

Rens HVLP pistol helt, deretter fylle malingen kopp med klarlakk. Spray klarlakk på van bruke den samme teknikken som du brukte for maling, og være forsiktig for å unngå drypp eller kjører. La klarlakk tørke helt før du fortsetter.
9

Sand den van nytt strøk litt med våt /tørr sandpapir. Du må lage en glatt overflate, slik at sand klarlakk til du har fjernet alle de nye glans, være forsiktig med å slipe gjennom klarlakken og inn i malingen under. Deretter bruker poleringsmaskin med poleringsmiddel for å fjerne og polere riper igjen av slipeprosessen.
10

Fjern maskering papir og tape, og deretter setter elementene fjernet fra van før maling. Fjerne papir og tape på dette stadiet kan du unngå å måtte rydde poleringsmiddel ut av van windows.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/collision-repair/63584.html

Previous:
Next:

kollisjon Repair