Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kollisjon Repair >> Content

Hvordan Ground en Mini Sveiser

Mini sveisere er typisk stokk-type sveisere som unngår bruk av en sveise pistol, slik som er vanlig på MIG sveiseutstyr. Eliminere bruken av sveisetråd bidrar Pare ned vekten av sveise-enheten selv, noe som gjør det lettere å bære. Du er skikkelig jordet en mini sveiser, trenger du en ren stykke metall som å klemme sveiseren jordledningen. I tillegg bør denne jordingskabelen være relativt nær det område som skal sveises. Dette vil sikre den mest komplette kretsen for å fullføre sveisen uten å kjøre inn i problemet med for lite sveis penetrasjon. Du trenger
Slipeskive, sandpapir eller stålbørste
Vis flere instruksjoner
en

Rengjør en del av metall i nærheten av der sveisen skal gjøres ved hjelp enten en slipeskive, sandpapir eller stålbørste. For å få den beste kvaliteten sveisen mulig, bør metallet som bakken er koblet være helt ren og fri for rust, maling eller annet rusk som kan blokkere den elektriske strømmen. For å produsere en god krets, metall du kobler jordledningen for sveiseren å skulle være den samme stykke metall du er sveising.
2

Klem håndtakene på den svarte bakken klemme sammen for å skille sin kjever. Med kraft til mini sveiser slått av, feste bakken klemme kjever til metalloverflaten du ryddet av.
3

Slå på strømmen for sveiseren, deretter slippe Sveisehjelmen inn stilling. Når du sveises, forsiktig treffer spissen av sveisetråden i mini sveiserens annen klemme mot metallet som skal sveises for å starte sveiseren. Hold tuppen av sveisetråden omtrent 1/8 tommer fra materialet som skal sveises for å sikre får tilstrekkelig gjennomtrengning av sveisen. Når du er ferdig med sveisen, vil bare trekke sveisetråd bort fra sveisen bryte kretsen og bakken klemme kan kobles fra.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/collision-repair/63620.html

Previous:
Next:

kollisjon Repair