Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kollisjon Repair >> Content

Hvordan å farge egg med naturlig ting

Farging egg er del av en tradisjonell påskefeiring eller andre tema hendelse. Hvis du ikke ønsker å bruke kommersielle mat farge å farge eggene, er det mulig å bruke naturlige materialer for å trekke av farget utseende. Å vite hvordan å bruke naturlige ingredienser å farge egg er ikke tidkrevende og bare tar litt kreativitet. Dette fungerer som et interessant prosjekt å gjøre selv, med familien eller med studentene som en pedagog. Du trenger:
2 qt. gryte med vann
fire kopper cider eddik
Assorted 4 oz. boller
Måling teskje
Assorted glimmer pigment pulver
Røring tryllestaver
Kokt egg
Egg kartong
Vis flere instruksjoner
en

Bring den store gryte med vann til en rullende koke og tilsett eddik til det. Fyll en 4 oz. bolle med løsningen for hver farge du vil opprette.
2

Rør i ca 3 ss. av glimmer mineral pigment pulver i hver bolle med varmt eddik vann. Glimmer mineral pudder kommer i en tilsynelatende endeløs rekke av farger, og kan finnes i håndverket og hobby forsyne butikker eller på nettet. Glimmer mineral er 100 prosent naturlig forekommende mineral.
3

Dunk hvert kokt egg i bollen av farger som du selv velger. La egget sitte i naturlig fargestoff oppløsningen i omtrent tre minutter. Trekk ut egg og plassere den i et tomt egg kartong til tørk. Gjør dette i så mange farger og egg som du ønsker.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/collision-repair/63619.html

Previous:
Next:

kollisjon Repair