Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kollisjon Repair >> Content

Hvordan Paintless Dent Removal Equipment Works

Hvis du bor i en del av landet plaget av hagl stormer eller hvis du bare har uflaks med døren dytting i parkeringsplasser, kan kjøretøyet bli en kandidat for paintless bulke reparasjon. Ved å bruke spesialiserte verktøy, kan en lokal profesjonell ha bulker skjøvet ut av bilen i den raskeste, billigste og minst invasive metoden mulig. Vurdere skaden

Før du starter, må omfanget av skaden utredes. Hvis du bare har parkeringsplassen dings reparert, er dette sannsynligvis en lett oppgave. Hvis bilen var involvert i en hagl storm, innebærer dette en grov telling av bulker på hvert panel slik at teknikeren vet hvor reparasjoner er nødvendig. Hvis det er noen bulker som har sprukket maling, deretter paintless reparasjoner er ikke et alternativ, og skaden må males.
Demonter for tilgang

Deler av kjøretøy blokkerer tilgang til baksiden av bulkene må så bli fjernet. Dette er som oftest headlinere, frontlykter, baklys og interiør paneler.
Reparer Dents

Bruke spesielle paintless bulk reparasjon verktøy, vil teknikeren starter på den ytre kant av hver bulk og arbeider i en sirkulær bevegelse mot innsiden av bulken, anvende trykk utover for å trykke platen tilbake til sin opprinnelige form. Verktøyene er vanligvis forskjellige lengder og har et håndtak i den ene enden og en semi-skarp spiss i den andre enden; punktet kan være bøyd i varierende vinkler for å passe til ulike områder av skade. På områder der det ikke er tilgang til baksiden av skaden, er panelet renset og et spesielt lim stud brukes til det skadede området. En "slide hammer" er festet til stud og brukes til å trekke bulke ut.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/collision-repair/63463.html

Previous:
Next:

kollisjon Repair