Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kollisjon Repair >> Content

Hvordan Sett Front Flare på en ZR2

The Chevorlet ZR2 er en off-road suspensjon pakken som ble tilbudt av General Motors på sin S-10 pickup og Blazer lett lastebil plattformer i flere år før linjen av biler ble avviklet. Ikke bare gjorde disse pakkene inkluderer hevet fjæringssystemer, de også tilbudt aggressive støtfangere som hjalp beskytte kroppen av lastebilen fra de bredere enn lager dekk. Når skadet, er et bluss relativt lett å erstatte, uansett om det er en fabrikk erstatning fender fakkel eller en hentet fra en skraphandel. Du trenger
Tenger
Wax og fett remover
rene filler
Plastic kitt skrape
1/4-tommers stasjonen socket satt
Philips-head skrutrekkere
Double- dobbeltsidig automotive trim tape
Vis flere instruksjoner
en

fjerne de ødelagte foran flare fra lastebilen ved først å fjerne boltene nederst fakkel ved siden av rocker panel og fronten støtfanger, og ved hjelp av skrutrekkeren til å løsne resten av beslag rundt hjulbuer. Med disse fjernet, trekk fender blusse opp å skrelle den av av trim tape som sikrer den til kroppen av lastebilen.
2

Rengjør trim tape off av den siden av ZR2 lastebil ved soaking det i voks og fett remover og skraping det bort med en plast skrape. En husholdning sparkel fungerer godt til dette formålet. Når de fleste av den er borte, gni resten med en ren klut fuktet i voks og fett remover å rense den bort.
3

Påfør dobbeltsidig trim tape til baksiden av utskifting fender fakkel for ZR2. Hvis du har kjøpt fakkel fra en skraphandel må du fjerne den tosidige trim tapen fra baksiden før du påfører ny tape i for at den skal holde seg på riktig måte.
4

Juster fender bluss over hjulet buen på ZR2, slik at den lille sektor av plast fender fakkel for å trykke mot bunnen av buen. Det er svært viktig at du justerer alle skruehullene før du lar trim tape for å holde fast på overflaten.
5

Sett boltene inn i bunnen av fender fakkel til å justere de gjenværende skruehullene , og trykk på fender flare fast mot kroppen av bilen for å feste trim tape på plass.
6

Installer skruene som du fjernet fra den opprinnelige fender fakkel for å fullføre utskiftingen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/collision-repair/63618.html

Previous:
Next:

kollisjon Repair