Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kollisjon Repair >> Content

Stick Sveising Rod Typer

Stick sveising er en form for sveising som bruker en sveisetråd og enten vekselstrøm eller likestrøm å koble de to stykker som blir sveiset sammen. Det er referert til som feste sveising fordi den sveisetråd ser ut som en pinne. Sveisetråd er bygd opp av ulike metaller som er utformet for ulike bruksområder. Noen stengene er utformet som "generelle formål" stenger som kan benyttes i en rekke anvendelser. Andre stenger er utformet for bestemte spesielle arbeidsplasser. Det er viktig å velge en stang som er beregnet for hver sveiseoperasjon omstendighet. 6010

6010 er en flere formål stang som brukes i en rekke applikasjoner. Den 6010 stangen har dyp gjennomtrengende kvaliteter som bånd med metall av stykkene blir sveiset. Denne stangen typen er trygt å bruke på en rekke forskjellige stål blandinger. Jo dypere penetrering av stangen 6010 gjør sveise-leddet sterkere. Det er viktig å ta hensyn til tykkelsen av metallet som blir sveiset ved hjelp av en stang 6010. Hvis metallet som sveises er for tynt så stangen kan brenne gjennom på den andre side, og gjøre sveisen defekt. Den 6010 stangen er beregnet for bruk med likestrøm.
6013

Bedre kjent som "bondens rod" the 6013 sveisetråd ligner på 6010 stang i at den kan brukes i en rekke situasjoner og posisjoner. Den kan brukes med enten vekselstrøm eller strøm. Inntrengning av stangen 6013 er mindre enn den til 6010, noe som er gunstig for nye sveisere som fortsatt lære å styre strømmen av stangen. Den 6013 stang kan brukes på lys stålplater inntil 3/16 inches tykke.
7018

7018 stick sveising stang kan brukes med vekslende eller likestrøm. Ved bruk av 7018 sveisetråd er det viktig at metallet er ren, før stangen er brukt. Dette vil forbedre stangen evne til å feste seg godt til metallet. Inntrengning av stangen 7018 er mild, som holder sveisene det er brukt på mot overflaten av metallet. Den 7018 stangen er ofte brukt for rør sveising, og det kan brukes i alle posisjoner, noe som gjør det til et godt valg en for sveising jobber som krever en rekke vinkler.
7024

7024 stangen er en spesialitet stang. Sveising applikasjoner som krever en høy sveising depositum kan dra nytte av 7024 som den er designet for flate eller horisontal posisjon. Det kan være farlig å bruke denne stangen i en vertikal eller overhead stilling, sveiseren vil ha varmt metall hører på ham. Rent metall er viktig for best resultat når du bruker 7024 sveisetråd.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/collision-repair/63518.html

Previous:
Next:

kollisjon Repair