Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kollisjon Repair >> Content

Hvordan spraye Urethane malingssystemer

Båter, fly og biler er ofte ferdig med uretan malingssystemer. Uretan malinger har en holdbar, høyglanset finish som er motstandsdyktig mot kjemisk påvirkning. Innhenting av en perfekt finish uten drypp eller kjører krever at du nettopp blande maling komponenter og jevnt påføre malingen. Øk sjansene for en vellykket maling jobb ved å bruke en maling messe utstyrt med en avtrekksvifte og filtrert inntak luft. Disse forholdsreglene hindre over-spray og støv fra å ødelegge din nøye brukes finish. Du trenger
Spray pistol
friskluftsmaske
maskeringstape
Masking papir
Hansker
Gradert blande kopper
Paint sil
Vis flere instruksjoner
en

Mask av de områdene som ikke vil bli malt. Dekke ikke-lakkerbare overflater med maskeringstape og maskering papir. Ikke bruk avispapir, som maling kan blø gjennom den.
2

Rengjør overflaten som skal males. Nøye bruke den produsenten anbefalte løsemiddel spesifisert i maleriet instruksjoner.
3

Bland base coat grundig med en maling shaker maskin.
4

Mix katalysatoren og base coat med en gradert miksing cup. Slå opp i undervisningen er arealet dekning tabellen for å beregne riktig mengde maling. Bland de beregnede mengder base maling og katalysator. La malingen satt for den anbefalte mengden tid.
5

Thin blandet maling med produsenten anbefalte tynnere. Følg tynning instruksjonene nøyaktig.
6

Fjern alt støv fra overflaten som skal males. Gni overflaten med en frisk tack klut.
7

Beskytt deg mot over-spray. Bruk en full-face friskluftmaske, lang ermet skjorte og lange bukser. Dekke hendene med ugjennomtrengelige hansker.
8

Sil blandet og tynnet maling inn i pistolen. Bruk anbefalt maskevidde maling sil.
9

Juster spray pistol for en tynn, våt og jevnt lag. Snu spray pistol topp med klokken til ingen maling unnslipper når du trykker på avtrekkeren. Drei den øverste knappen mot urviseren til malingen begynner å spraye fra pistolen. Test spray mønster på et stykke papp. Påfør et tynt, vått strøk mens du beveger pistolen fra side til side.
10

Spray på objektet som skal lakkeres. Begynn sprøyting på toppen. Hold sprøytepistolen parallelt med og ca 6 til 8 inches fra objektets overflate. Flytt pistolen fra side til side. Sørg for at hvert slag overlapper slag over det med minst 50 prosent.
11

Overmal i henhold til produsentens instruksjoner. Flere strøk er vanligvis nødvendig for full dekning. Spray flere strøk når objektet overflaten er klebrig, men ikke våt nok for berøring å løfte maling.
12

rengjør pistolen. Bruk samme løsemiddel du brukte til å tynne malingen. Malingen vil stivne og ødelegge pistolen hvis du ikke fjerne malingen før den tørker.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/collision-repair/63574.html

Previous:
Next:

kollisjon Repair