Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kollisjon Repair >> Content

Hvordan sjekke en bil for Bondo

Bondo er et merkenavn for en type sparkel eller plast sparkel brukes til å fylle bulker eller skader på bilens eksteriør. Laget av polyester harpiks, er Bondo blandet med en herder eller katalysator for å slå den inn i et kitt som stivner etter at reparasjonen er fullført. Bondo blir påført og deretter slipes slik at den er på nivå med resten av karosseriet. Det kan da bli primet og malt, forkledd kosmetiske skader. Identifisere biler som har blitt reparert med Bondo er en enkel prosess. Du trenger
Magnet
Vev
Vis flere instruksjoner
en

visuelt utsiden av bilen. Se under bilen, i bagasjerommet og inne i dørene. Søk etter noen bølger, riper maling eller humper i bilens eksteriør.
2

Wrap din magnet i vev. Vevet vil beskytte bilen fra å bli skrapet av magneten. Bruk en vinyl magnet, magnetene som er på størrelse med et visittkort som er fleksible, fordi kraftige magneter kan være sterk nok til å trekke gjennom Bondo på bilen.
3

Kjør magnet over den humpete eller bølgete maling områder du fant i trinn 1. Bondo er ikke magnetisk, slik at en magnet vil bli tiltrukket til alle deler av bilen som er metall. Identifisere områder hvor bilen har blitt reparert ved hjelp Bondo av mangel på magnetisk trekk når du går over de områder av utvendig, dører, bagasjerommet og understell.
4

Kjør magnet over hele bil for å sikre at du ikke glipp av kollisjon reparasjoner.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/collision-repair/63483.html

Previous:
Next:

kollisjon Repair