Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kollisjon Repair >> Content

Hvordan sette en MIG Wire Speed ​​

To innstillinger på en metall inert gass (MIG) sveiser bestemmer kvaliteten og integriteten til en sveis. Spenningen innstillingen bestemmer hvor mye varme som overføres fra sveising ledningen til arbeidsstykket. Trådhastighet bestemmer penetrering og konsistens av sveisestrengen. Innstilling av trådhastighet riktig ved lyden sikrer sveisen vil ikke mislykkes når du bruker stress til de sammenkoblede stykker. Riktig innstilt ledning hastighet vil ha en konstant summing ofte referert til som høres ut som "sizzling bacon." Du trenger
Skrap metall
MIG sveiser
Metal tykkelse
Sveising hette
Vis flere instruksjoner
en

Sett stykke skrap metall på en ikke-brennbart underlag. Koble jordingskabelens fra en MIG sveiser til skrapmetall eller arbeidsflaten hvis den er av metall.
2

Slide et spor av et metall tykkelse over en ende av metall. Flytt metall måleren til en slot sitter tett i kanten av metall. En tettsittende passform betyr at du har bestemt metall tykkelse.
3

Slå på MIG sveiser. Juster spenning og innstillingen til de anbefalte innstillingene skrives på referanse etiketten som er festet til sveiseren.
4

Sett på en sveising hette. Senk sveising hette og trykk på avtrekkeren av MIG pistolen å starte sveising. Lytt til lyden produsert av lysbuen. Øk hastigheten i lederne ved å vri på speed dial klokken hvis buen er ikke en jevn "sizzling bacon" lyd. Reduser trådhastighet hvis ledningen kommer i kontakt med skrapmetall og presser pistolen litt før overslag.
5

Kjør en sveis med innstillinger som justeres for riktig lyd. Undersøke sveisen. Foreta mindre justeringer med kabelhastighet knotten til du har en jevn sveis.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/collision-repair/63488.html

Previous:
Next:

kollisjon Repair