Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kollisjon Repair >> Content

Hvordan Grind Klipp

Metallklips tidvis kreve fjerning og utskifting for å reparere paneler som ikke er sveiset sammen . I de fleste tilfeller kan disse klemmer ikke fjernes og deretter brukes på nytt fordi metallet deformeres , og kan ikke bøyes tilbake i form . Derfor sliping av klippet er den beste måten å fjerne det , og unngå skade på metall som klippet kobler . Den lar deg også å fjerne klippet lett hvis den er sprunget stål i motsetning til bløtt stål . Du trenger
Die jeksel
Slipeskiver
Vernebriller
Vis flere instruksjoner
en

passer sliping plate i die jeksel, og deretter sette på vernebriller . Sliping kaster ikke bare metall gnister , men også biter av sliping platen selv .
2

Juster slipeskive over bøyde delen av klippet hvor de to tilkoblede paneler møtes. Det er lettere å se hva du gjør når sliping klippet fra denne posisjonen , i motsetning til den flate av klippet , og du er mindre sannsynlig å skade panelene .
3

Puss bøyd kant av klippet , slik at bare kanten av slipeskiven å røre klippet. Lag flere lette drag med vinkelsliperen til klippet er helt knust til to separate stykker . Når dette er gjort, bør klippet faller bort fra de to panelene .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/collision-repair/63639.html

Previous:
Next:

kollisjon Repair