Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kollisjon Repair >> Content

Hvordan bang ut bulker på en lastebil

Vi vet alle hvordan det føles å bli avlyttet av en annen bil, eller ved et uhell tilbake til noe som resulterer i en mindre bulk eller ding i bilen. Heldigvis trenger små dings og bulker ikke å bety en tur til auto-body verksted. Med en liten albue fett og noen rimelige verktøy, kan de bulker repareres hjemme. Du trenger
Dolly
Metallbearbeiding hammer
Slide-hammer bulke-avtrekker
Sandpapir
Body filler
Vis flere instruksjoner
Fjerne en Dent fra et område med en tilgjengelig Undersiden
en

Åpne området av bilen under bulkete området. Avhengig av plasseringen av bulk, vil det være nødvendig for å få tilgang til bulkete området fra en rekke steder på bilen. Hvis bulk er foran eller bak, åpne bagasjerommet eller panseret på bilen for å få tilgang til bulkete området. Fjern baklys, til dekk eller andre deler av bilen kunne få tilgang til andre områder.
2

Hold metallrammen dolly slik at den er i flukt mot innsiden av bulk.


3

Bruk en metallbearbeiding hammer å forsiktig treffe dolly flere ganger. Beveg metall dolly rundt den indre overflate av utsparingen områder av bil, jevner ut bulk til å oppnå den ønskede form.
4. p Hvis malingen ble skadet under kollisjonen, tilsett primer på overflaten bilen og male den reparerte området i en farge som matcher resten av bilen.
Fjerne en Dent fra et område som ikke har en tilgjengelig Undersiden
5

I noen tilfeller er det ikke mulig å nå innsiden av bil der dent er plassert. I slike situasjoner er det nødvendig å bruke en elektrisk drill for å lage et lite hull i midten av bulk. Sett inn et lysbilde hammer bulk avtrekker i bulkete område for å trekke den bulkete området slik at det er selv med resten av bilens eksteriør.
6

Bruk sparkel til hullet og bulkete området rundt den og la den tørke. Spre et lag av legeme-fyllstoffer lim på overflaten av bilen ved hjelp av en plast-sprederen. Fortsett å legge til mer sparkel inntil hullet er dekket. Tillate kroppen filler å stivne.
7

Gni sandpapir over tørket kroppen filler i en sirkelbevegelse. Se på overflaten av området under sandpapir jevne mellomrom for å fastslå om den er glatt. Fortsett sliping bilen til den er glatt.
8

Brush primer på overflaten av bilen og male den reparerte området i en farge som matcher resten av bilen.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/collision-repair/63640.html

Previous:
Next:

kollisjon Repair