Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kollisjon Repair >> Content

Hvordan lage Stålplater

Stålplater, spesielt stålplater, har vært i bruk i lang tid, og en rekke applikasjoner, fra Medieval rustning til bil og fly produksjon. De grunnleggende elementene i å lage stål er varme og kraft. Varmen brukes til å lage stållegeringer (kombinasjoner av andre metaller med stål), for å temperere stålet (mykne eller bli hard) og for å forberede den for stål stansing, skjæring og /eller bøying. Kraft blir brukt til å blande de forskjellige metaller med stål (for eksempel krom og stål, som gjør rustfritt stål), men også til å danne og forme stål til et ark. Hvor metallet ble en gang smidd til ark med en åpen ild og den menneskelige hånd, fremskritt innen teknologi gjør produksjonen av stålplater enklere. Du trenger
Steel
Mill
Furnace
Vis flere instruksjoner
en

Emne stålet til løsning varmebehandling ved første oppvarming metall legering så at de separate forbindelser begynner å blande og deretter raskt avkjøle legeringen i kaldt vann, slik at flere av hver av de separate forbindelser forblir i den resulterende legering.
2

heve temperaturen på stålet på nytt for å gjøre det mykere, noe som vil gjøre det mer ettergivende. Sett varmen i henhold til typen av stålplate blir gjort, å ta vare på at varme tilføres metallet jevnt, unngår dannelsen av svake flekker fra for lite eller for mye varme i bestemte områder av stål.


3

Flat stållegeringen blandingen ved å anvende tilstrekkelig kraft til å få metallet til å gi etter og strekke seg, men ikke nok til å forårsake strukturen av metallet til sammenbrudd. Bruk denne prosessen å flate stål i ark, spre jevnt over hele maskinens overflate.
4

Feed kaldt stål (når den er flat) inn i ruller av møllen og bruke kraft før det er presset ut av rullene inn i ark av bestemt tykkelse, eller inn i spoler av stål sheets.Alternatively Oppvarm stål til det blir mykt, og deretter rulle den mens metallet fremdeles er varm. Denne prosessen er vanligvis ansatt spesielt for stål ingots og resultater i tykkere plater av stål.
5

Gjenta rullende og flatere prosessen til stålplatene har flatet jevnt, forbereder metallet for å kutte i ark spesifikke lengder eller for rullende inn spoler.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/collision-repair/63642.html

Previous:
Next:

kollisjon Repair