Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kollisjon Repair >> Content

Hvordan erstatte en ødelagt Rear Wiper Blade eller Motor for 1997 GMC Safari

Reparere en ødelagt vindusvisker montering på baksiden av en 1997 GMC Safari vil gi tilbake synligheten nødvendig å se bak van. Den bakre vindusvisker på 1997 GMC Safari tømmer tilbake glass rusk og regn. Reparere vindusvisker montering bør ikke ta lenger enn to timer hvis du aldri har gjort denne type arbeid før. Alle de verktøy og materialer som trengs for denne jobben er tilgjengelig på en auto deler butikken. Du trenger
Liten brekkjern eller flat skrutrekker
New bakre vindusvisker motor
New bakre vindusvisker arm
New bakre vindusvisker blad
Channel låser
3/8-inch stasjonen Ratchet og socket sett
WD-40 eller spray smøremiddel
Vis flere instruksjoner
en

Åpne van bakre luke.
2

Fjern plaststøping rundt bunnen av luka med en liten lirke bar eller flat skrutrekker.
3

Finn og hold vindusvisker motor slik at den ikke roterer. Fjern den store mutter på utsiden av luken, hvor viskerarmen oppfyller motoren. Bruk kanal låser for å fjerne denne store mutteren. Fjern viskerarmen ved å trekke den ut fra luken.
4

Fjern den lille elektriske ledningsnettet festet til vindusvisker motor. Fjern de tre festeboltene som holder vindusvisker motor på med en 3/8-inch skralle og socket.
5

Fjern det gamle vindusvisker motor fra luken. Installere den nye vindusvisker motor inn i luken. Trekk til festeboltene til ca 50 fot-pounds av dreiemoment.
6

Spray WD-40 eller smøre spray på den delen av motoren som stikker utenfor luken. Skyv den nye vindusvisker arm inn i bunnen av motoren. Smøremiddel vil sørge for at dette trinnet er lettere å oppnå. Kontroller at vindusvisker blad er vendt til høyre posisjon eller stilling det ville være i om motoren var av. Nye viskermotorer automatisk komme justeres til høyre eller av-stilling.
7

Installer en ny vindusvisker blad på viskerarmen ved å vri bladet vinkelrett på armen og skyve sentrum av bladet over armen . Juster plast lås kategorien på kniven med krok i enden av viskerarmen. Trekk bladene før plast lås klikker på plass. Vrikker vindusvisker blad nedover for å sikre at bladet er låst på en sikker måte.
8

Slå bilen på og teste justeringen av din nye motor og vindusvisker arm. Hvis armen er å gå for langt en eller annen måte, slår bilen av umiddelbart. Trekk vindusvisker arm ut av motoren og justere den til en spline om gangen til du har riktig justering.
9

Stram den store mutteren på hvor ermet møtes motoren, bare når du er sikker at du har riktig justering. Stram mutteren mellom 30-50 fot-pounds av dreiemoment. Ikke stram denne mutter eller du vil gjengene på motoren base og må erstatte motoren igjen.
10

Sett plast døren molding på luken. Bruk håndtaket på brekkjern eller skrutrekker til å trykke monteringstappene inntil låsen på plass.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/collision-repair/63456.html

Previous:
Next:

kollisjon Repair