Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kollisjon Repair >> Content

Hvordan reparere en ripe på en karosseriet

Riper på bilens karosseri overdøve bilens skjønnhet. Tar bilen til en profesjonell body shop betyr kostbare reparasjoner, så mange mennesker bare ignorere eventuelle riper og lære å leve med dem. De fleste tror ikke at de er i stand til å fikse ripete selv. Men ganske ofte, disse riper er lett å reparere med noen få enkle trinn. Du trenger
Soap
Vann
Våt /tørr sandpapir, 2000 grit eller høyere
Contrast materialet selg Electric buffer (valgfritt)
to eller tre myke klær
Rubbing sammensatte
Wax
Vis flere instruksjoner
en

Vurdere scratch. Du ønsker å sørge for at bilen din er virkelig ripete før du fortsetter. Det er tider når noe som er mykt, som overfører maling på bilen din uten å faktisk kutte i maling, treffer bilen. Så, bør du kjøre en negl over scratch for å se om det er en innrykk i malingen sin. Hvis så, har du en skramme.
2

Bestem dybden på scratch. De fleste moderne biler har en klarlakk oppå, og deretter et lag med farget lakk, så en primer under det hele. Du må finne ut hvor dypt scratch går før du prøver å fikse det. Hvis du ser hvit eller metall gjennom bunnen av, så det er riper ned til primer eller ramme. Dette betyr mer omfattende reparasjon, inkludert maling matching, bedre overlatt til fagfolk. Mesteparten av tiden, er det grunnen bare i klarlakk, som kan fikses med noen få enkle trinn.
3

Vask ripete området og tørk den grundig. Dirt fungerer som et slipemiddel og kan føre til at du sand dypere enn du ønsker.
4

Påfør en kontrast materialet inn til scratch. Du trenger en slags guide, slik at du ikke sand dypere enn bunnen av. Skokrem er et eksempel på noe du kan bruke.
5

Sand ripete området. Bruk en våt /tørr sandpapir på minst 2000 grit eller høyere. Sørg for at du holder mye vann hendig og dypp sand papir i det som arbeidet ditt. Legg litt oppvaskmiddel til sandpapir for å gjøre det glatt og glir over bilens kroppen lettere.
6

Hold et øye på kontrasten materialet. Når du ser det forsvinner, vet du at du har gått dypt nok.
7

Påfør en rubbing compound. Du kan bruke en elektrisk buffer å gjøre dette raskt. Hvis du ikke har en, bare bruke en myk klut, og gni i sirkelbevegelser. Dette trinnet jevner ut den slipte området.
8

Wax området. Dette bidrar til å forsegle reparerte området.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/collision-repair/63457.html

Previous:
Next:

kollisjon Repair