Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kollisjon Repair >> Content

Hvordan Trekk en Dent Fra en Plastic Bumper

De fleste moderne biler er fabrikken utstyrt med plast støtfangere. Eldre biler inneholdt krom eller stål støtfangere som kunne hamret tilbake i form etter en bulk. Plast støtfangere er laget av et tykt, fleksibelt plastmateriale. De kan ikke bli hamret tilbake i form, men de kan repareres i stedet for å bli erstattet. Du trenger
Dent puller
Drill
180-sandpapir
Sliping blokk
Fleksibel sparkel
220-sandpapir
Masking papir og tape
Adhesion promoter spray
Spray primer
Spray maling
Vis flere instruksjoner
en

Drill et hull i midten av bulke for mindre bulker, bore flere hull inni større bulker . Legg enden av bulk avtrekker inn i hullet og skruen i tuppen. Skyv vektet håndtaket mot og bort fra bilen flere ganger for å trekke ut bulk. For større bulker, start i det midterste hullet. Alternativ bruk av andre hull til bulk er trukket ut.
2

Sand trakk og boret områder med 180-sandpapir. Påfør et lag med fleksibel kropp-filler over hullene. Sparkler enn lave områder av bulk som ikke trekker helt ut. La sparkelen tørke i en time før det blir vanskelig.
3

Rub 220-sandpapir og pussekloss over herdet filler. Dette jevner fyllstoffet og gjør det selv med den omliggende overflaten av støtfangeren. Sted maskering papir og tape rundt reparerte området så grunning og maling overspray ikke lande på de omkringliggende områdene.
4

Spray et tykt lag med primer over hele kroppen filler. Hold spray 6 til 8 inches fra overflaten og sørge for at pelsen brukes jevnt. Vent 30 minutter for primeren å tørke.
5

Påfør 3-4 tynne lag med maling, holde spannet 6-8 inches fra overflaten. Bruk tynne strøk heller enn tykke jakker, slik at malingen ikke går. Flere lag kan brukes for å bedre eller mer jevn dekning. La hvert strøk tørke i fem minutter før du påfører det neste.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/collision-repair/63501.html

Previous:
Next:

kollisjon Repair