Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kollisjon Repair >> Content

Hvordan å rette Metal

Prosessen med rettetang metall er en som, mens tilsynelatende lett, er faktisk en ganske vanskelig ting å gjøre riktig. Grunnen til dette er at metallet har en tendens til å strekke seg når den blir bøyd. For å motvirke denne strekningen, må du være i stand til å krympe metallet tilbake til sin opprinnelige posisjon. Med praksis, men du kan lære å rette metall så det er veldig vanskelig, om ikke umulig å fortelle at metallet ble stadig bulket i første omgang. Du trenger:-bearbeiding hammere
Dollie
Sandpapir
Sliping blokk
Vis flere instruksjoner
en

Fjern all plast trim fra metallet som krever retting. Noe maling på overflaten av metallet vil sprekke og flasse av når det er bøyd, men plast trim kan gjøre utretting metallet vanskeligere.
2

Plasser dolly på den konkave siden av bulk eller bøye. Du skal bruke metallarbeid hammer på den konvekse side. Den dolly brukes for å hindre hammeren fra presser metallet for langt ut av sted. Den ideelle situasjonen er å returnere metall til akkurat sin opprinnelige posisjon. Ved hjelp av en hammer spesialdesignet for utretting metall bidrar også til å krympe metallet tilbake på plass.
3

Strike den konvekse siden av bulke eller bend med ansiktet til metallarbeid hammer til bulk ser ut til å være rettet.
4

Wrap sandpapir rundt pussekloss, og deretter bruke den til sand overflaten av metallet. Dette vil vise deg noen høye eller lave punkter som kan ha skjedd. Når du kan tydelig se de høye og lave punkter, bruker hammer og dolly igjen for å rette dem ut.
5

Sand overflaten igjen og fortsette å rette de høye og lave punkter med hammeren og dolly før hele reparasjonsprosessen området er helt glatt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/collision-repair/63626.html

Previous:
Next:

kollisjon Repair