Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kollisjon Repair >> Content

Hvordan fylle bulker på My Car Body

De fleste biler drevet på veien og parkerte i travle parkeringsplasser vil ende opp akkumulere bulker. De fleste av bulker fra daglig kjøring er ikke store eller gjøre mye skade, men de kan gjøre bilen ser slitt ut eller banket opp. Siden de ikke hindrer bilens ytelse, mesteparten av tiden er det ikke verdt en tur til body shop å ha dem fast. Du kan lære hvordan du skal fylle bulker på bilen din kropp uten store ferdigheter eller penger ved å følge trinnene nedenfor. Du trenger
180 sandpapir
Body filler
Plastic nal
220 sandpapir
Wax og fett remover
Mikrofiber håndkle
Spray kan primer
Spray kan male
Spray kan fjerne strøk maling
Masking papir
maskeringstape
Vis flere instruksjoner
en

Sand bulk og en tomme eller to rundt bulke med 180 sandpapir inntil malingen er kjedelig og det meste av malingen er fjernet. Bruk plast nal for å bruke nok sparkel i fordypningen slik at filler er higer enn den omkringliggende overflaten av bilen. Vente to timer for filler å stivne og deretter sand det glatt med 220 sandpapir. Sand til filler er glatt og jevnt med bil.
2

Place maskeringstape og papir rundt det reparerte området. Tørk området med voks og fett remover og en microfiber håndkle. Dette fjerner smuss, støv og fett fra fingeravtrykk som kan forårsake feil i malingen. Spray et tykt lag med primer over hele området og la det tørke i 30 minutter.
3

Spray to eller tre tynne strøk med maling over primered området. Bruk tynne strøk slik at malingen ikke går. Hold spray seks til åtte inches fra overflaten og flytt kan venstre til høyre, ikke opp og ned. Vente femten minutter mellom strøk for malingen tørke.
4

Påfør to eller tre tynne lag med klarlakk maling til den malte området, venter femten minutter mellom hvert strøk. Fjern maskeringstape og papir. Vent minst en hel dag før du berører de reparerte områder.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/collision-repair/63453.html

Previous:
Next:

kollisjon Repair