Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kollisjon Repair >> Content

Hvordan Sveis Automotive Sheetmetal

Reparasjon rustne-out karosserideler på en antikk bil er en forutsetning for en god restaurering. Mange av de felles prosjekt biler har lett tilgjengelige komplette karosserideler for å eliminere behovet for patch reparasjon, men trenger en helt ny bakre kvartal-panel som skal sveises på biler som Mustang. Sveising i et nytt stykke sheetmetal er den foretrukne metoden for permanent reparasjon. Du trenger:
Dannet patch
Metal jeksel
40-grit klaff pad
Mig eller Tig sveiser
Auto-dimming Sveisehjelmen
Intergrip eller Cleco klemmer
Magnetic sveising jigger
Hammer og dolly
Body fil
Sveiser hansker
Vernebriller
Vis flere instruksjoner
en

Rengjør området langs sveisen med 40 -grit klaff jeksel. Fjern all maling, sparkel og overflate rust. Metallet skal være lyse og skinnende. Test passe patch panel, noe som gjør at den passer og gapet er konsistent.
2

Installer patch panel, midlertidig, med magnetisk sveise jigger og /eller Cleco eller intergrip klemmer. Pass på at panelet er på nivå med overflaten av den andre sheetmetal.
3

Heftsveis panel i 4:56 steder. Juster nivået av plasteret før hver tack sveis. Kontroller at sveisene har full penetrasjon til baksiden. Hvis begge sider av panelet er tilgjengelig, kan du bruke et lett slag med hammeren og dolly å flate panelet.
4

Fortsett spotting punktsveisingen rundt panelet. Legg ikke mer enn to punktsveisingen per tomme. Sørg for at den blå varme misfarging strekker ikke mer enn 1/8 tommer forbi stedet sveis. Hammer sveise hver spot sveis med en kropp hammer og en dolly på baksiden. De to rutene skal være jevnt og stedet sveisen selv i gapet.
5

Fortsett Mer punktsveisingen mellom hver av de første sveiser. Omgå panelet igjen og legger ikke mer enn to sveiser per tomme. Hammer sveis hver av de nye sveisene. Grind all flekk sveiser nivå med 40-grit klaff hjul. Hele området skal være lyse og skinnende.
6

Sveis flere punktsveisingen i hullene fremhevet av sliping i forrige trinn. Fortsett prosessen ovenfor inntil metallet er glatt og blank og ingen flere hull er sett etter sliping. Fullfør overflaten med en kropp fil. Fortsett til fylling og grunning.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/collision-repair/63622.html

Previous:
Next:

kollisjon Repair