Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kollisjon Repair >> Content

Hvordan krympe Blikk

Når et kjøretøy har vært i en kollisjon, de kreftene som produserer bulker i bilen eller lastebil strekke den tynne metallplater ute av form. Dette betyr at selv om du trykker på bulke ut igjen, er det fortsatt ikke kan se helt rett. Dette er spesielt problematisk i mindre bulker, slik som de omtrent på størrelse med en golfball. I disse tilfellene må du bruke verktøy som vil tillate deg å krympe metall slik at du kan gjøre panelet passe riktig igjen. Du trenger
Shrinking hammer
Dollie
Propan fakkelen
Vis flere instruksjoner
en

Heat panelet som krever krymper bruker propan lommelykt. Ta oppmerksom på at dette ikke alltid er nødvendig. Det gjør metallet mer tøyelig og lar den krympende hammer til å arbeide enklere og raskere, men det kan lett deformere panelet hvis du bruker for mye varme. Ideelt sett bør det være varmt nok for malingen å svi av, men ikke være lyse rødt eller oransje.
2

Plasser dolly på den konkave siden av bulk. Dette gir hammeren en backer slik at den ikke vil bøye metall for langt ut av posisjon.
3

Strike den konvekse siden av bulke kraftig med krympende hammer. Du vil merke at hammeren har tenner på sitt ansikt som små, skarpe pyramidene. Dette er hva krympe metall. Som du treffer metall, tennene forlaget på stål, litt deformeres det krymper den i prosessen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/collision-repair/63621.html

Previous:
Next:

kollisjon Repair