Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kollisjon Repair >> Content

Hvordan fikse en Salvage Tittel

Når en restverdi tittel er utstedt for et kjøretøy, er det fordi bilen har blitt skadet til det punktet hvor kostnadene for reparasjoner vil overstige verdien av kjøretøyet. Berging titler indikerer et kjøretøy har blitt påført betydelig skade på et tidspunkt i løpet av livet sitt og tjene som røde flagg for potensielle kjøpere, selv når bilen er reparert. Hvis du ønsker å reparere og kjøre et kjøretøy med en restverdi tittel, i de fleste stater, må du søke om en gjenoppbygd eller rekonstruerte tittelen. Disse titlene oppgir at bilen har blitt reparert og kontrollert. Deretter kan du lovlig forsikre og kjøre bilen. Du trenger
Søknad om tittelen
Salvage title
bevis på eierskap
Dokumenter knyttet til å reparere, herunder kvitteringer og fotografier
Certificate verifisere kjøretøy passert sikkerhetskontrollen
Vis Flere Instruksjoner
en

Kontakt state Department of Motor Vehicles for å avgjøre hvilken dokumentasjon du må ha for å få en rekonstruert eller ombygd tittel for kjøretøyet, og at kjøretøyet er kvalifisert for en rekonstruert tittel. Noen typer skader på bilen vil gjøre det kvalifisert. Finn ut hvilke offentlig instans har til å utføre sikkerhetskontroll på bilen din, så det vil variere fra stat.
2

Repair bilen. Sørg for å fullstendig dokumentere prosessen, komplett med kvitteringer for deler og mekaniker tjenester. Ta bilder av bilen i hele reparasjonsprosessen og holde detaljerte notater på hver prosess. Noen stater krever en fullstendig dokumentert skriftlig forklaring av reparasjonen sammen med tittelen søknaden.
3

Ha en inspeksjon utført på bilen. Sikkerhetskontroll vil bekrefte at kjøretøyet er trygt å kjøre på veier.
4

Fyll ut og send inn søknaden for den rekonstruerte tittelen, inkludert all nødvendig dokumentasjon og avgifter. Send inn så mye informasjon som mulig.
5

Motta gjenoppbygd eller rekonstruerte tittelen. Forsyne DMV med bevis for forsikring og få en lisens plate og registrering for bilen slik at du kan lovlig kjøre det på veier.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/collision-repair/63543.html

Previous:
Next:

kollisjon Repair