Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kollisjon Repair >> Content

Hvordan Fill & Fullfør Aluminum Bodies

Aluminium og stål bilkarosserier har mye til felles når det gjelder å utføre reparasjonsarbeid før maling. Bruken av lette sparkel, når det brukes i moderate mengder, har ingen innvirkning på håndteringen av kjøretøyet. Hvis kroppen fyllstoff er så tung det påvirker bilens håndtering, da panelet skulle ha blitt erstattet. Likeledes påføre finish til aluminium bilen er akkurat det samme som å påføre finish til en stål-bodied bil. Du trenger:
Sliping blokk
lett kamerahus filler med katalysator
Plast sparkel
Variety av sandpapir
Høy bygge primer
Primer sealer
Wax og fett remover
Rene filler
Tack klut
HVLP pistol
Automotive primer
Automotive maling og klar
Vis flere instruksjoner
Reparasjon Dents
1

Legg ved sandpapir til pussekloss. Sand overflaten for å finne de lave flekker i metallet som må fylles. Når du har funnet dem, rengjør maling av de lave flekker med sandpapir.
2

Bland lett sparkel med katalysator sin til det er helt blandet, og deretter bruke den til de lave flekker på bilens aluminium med en plast sparkel. Tillate kroppen filler å kurere i ca femten minutter.
3

Sand stedene hvor du lagt sparkel til kroppen med pussekloss. Unngå å bruke hendene, så kurvene på hånden din vil bli overført til karosseriet. Etter sliping, kjøre hånden din over det reparerte området. Hvis du kan føle noen rygger mellom sparkel og aluminium, sand det igjen.
4

Mask av bilen med maskeringstape og maskering papir for å sikre at du ikke bruke high- bygge primer til noe annet enn reparasjonsområdet av bilen. Når bilen er tilstrekkelig maskert for å beskytte den fra over spray, gjelder tre strøk med høy bygge primer til reparasjon området og la det herde i ca 45 minutter til en time.
5

Slip primer med pussekloss og 220-sandpapir for å fullføre utarbeidelsen av aluminium funksjonsfriske bil for maling. Primeren skal være helt glatt med kantene på reparasjon området slik at ingen rygger er til stede.
Avslutte Aluminum-Bodied Bil
6

Rengjør overflaten av reparasjon området med voks og fett remover påført en ren fille. Raskt tørke av voks og fett remover ut av reparasjon med en annen fille. Bilen er klar for et nytt strøk med primer.
7

Påfør et strøk av bilbransjen primer sealer til reparasjon området. La den herde i omtrent en time før du fortsetter. Avsløre den delen av kjøretøyet du arbeider på, deretter rense hele panelet med voks og fett remover. Skrubb forsiktig med en grå bil scratch pad. Du blir nødt til å gjøre dette på biler med base, eller klarlakk, fordi toppen klarlakk må sprayes over hele reparasjon panel, ikke akkurat stedet blir reparert.
8

Fyll maling cup på HVLP pistol med ditt valg av bil base coat. Aluminum funksjonsfriske biler all bruk base, eller klarlakk fargesystemer for maling deres, mens aluminium funksjonsfriske biler produsert før 1980 vil nesten alltid bruke ett-trinns maling. Kontakte produsenten av kjøretøyet hvis du skal male en vintage bil.
9

Mask av eventuelle deler av bilen som ikke skal males, og deretter spray reparasjonen av aluminium funksjonsfriske bil med tre strøk av ditt valg av maling, før primer, eller surfacer under malingen er helt dekket. La base coat tørke i omtrent 15 minutter før du påfører klar top coat. Samtidig som base coat til tørk, fyll HVLP pistol reservoar med klar top coat.
10

Brett en tack klut og gjeng det opp i hånden for å varme det opp til kroppstemperatur. Dette vil gi voks impregnert i klut for å plukke opp støv som kan bosette seg på maling. Forsiktig støv på overflaten av kjøretøyet med tack klut over det området du skal søke på klarlakk. Umiddelbart etter at du har renset bort støv fra overflaten, spray panel med tre middels våt strøk av den klare top coat, overlappende hvert strøk med 1/2 for å sikre at du ikke danner linjer i overflaten. Etter at du er ferdig, la bilen tørke i en time før du tar av maskering papir og tape, og deretter la det tørke i ytterligere 12 timer før du berører reparasjonen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/collision-repair/63635.html

Previous:
Next:

kollisjon Repair