Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kollisjon Repair >> Content

Hvordan sveise med resirkulert metall

Sveising med resirkulert metall presenterer vanligvis noen problemer for teknikeren. Det viktigste aspektet for å bruke resirkulert metall er at metallet du bruker må rengjøres grundig for å unngå dårlig sveis penetrasjon, og dermed en svak sveis. Uavhengig av hvor du henter din resirkulert metall fra, er dette det viktigste aspektet ved å bruke resirkulert materiale. Du trenger:
Stålbørste
Die jeksel
slipeskiver
Rubbing alkohol
Clean rag
MIG sveiser
Sveisehjelm
Vis flere instruksjoner

en

Inspiser metall du har tenkt å bruke til å sveise etter tegn på svakhet. Disse kan inneholde strekkmerker eller overflaten sprekker som synes å strekke seg inn i metallet.
2

Rengjør alle eksisterende rust av metall med en stålbørste eller en die jeksel utstyrt med et sandpapir sliping plate. Sveising gjennom rust er langt mindre effektive enn sveising på ren metall.
3

Fukt overflaten av metallet med isopropanol. Deretter vasker du den av med en ren fille. Dette vil vaske bort olje eller oljerester på metall, for ytterligere å fremme riktig sveis vedheft.
4

Påfør negativ jord klemmen til resirkulert metall arbeidsstykket etter at den har blitt renset, og deretter ringe i innstillingene på MIG sveiser til de riktige innstillingene for tykkelsen på metallet vil du være sveising. Disse innstillingene angis vanligvis på et diagram enten i instruksjonsboken for sveiseren eller innsiden av dekselet plate.
5

Nedre din sveise hjelm og fortsette å produsere de nødvendige sveiser for å fullføre prosjektet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/collision-repair/63634.html

Previous:
Next:

kollisjon Repair