Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kollisjon Repair >> Content

Instruksjoner om Tig Welding 304 Stainless Steel

Tungsten Inert Gas (TIG) sveising gir en overlegen sveis i både utseende og styrke til både Metal Inert Gas (MIG) og Skjermet Metal Arc Welding (SMAW), når den skal utføres på 304 rustfritt stål . TIG-sveising bruker en wolfram-elektrode til å lede en elektrisk strøm til metallet som skal sveises. Den elektriske strømmen smelter metallet og en inert beskyttelsesgass omgir det smeltede metall for å holde luft forurenser sveisen. Filler metall tilsettes til det smeltede metall for å øke styrken av sveisen og fylle store hull i to eller flere deler av metall. Du trenger:
Vernebriller
Bench jeksel
Tungsten elektrode
Bormotor
TIG sveiseapparat
flaske argon som dekkgass
Leather sveising hansker
Sveising hette
Rustfritt stål stålbørste
304 rustfritt stål filler stang
Vis flere instruksjoner
en

Ta på deg vernebriller.
2

Slå på benken jeksel og fest den ene enden av wolfram elektrode inn i chucken av bormotor.
3

Trekk trigger av bormotor mens peker slutten av wolfram mot bakken, vipp bormotoren på en fem graders vinkel til spinnende benk jeksel, og skyv tungsten mot slipeskiven. Du ønsker å gjøre en skarp punkt på slutten av wolfram. Ikke hold tungsten vinkelrett på sliping hjulet, da dette vil føre til sliping merkene rundt wolfram. En langsgående sliping mark hjelper direkte elektrisk strøm mot metall du er sveising.
4

Vend tungsten så skjerpet enden er i chucken av bormotor og gjenta trinn 3.

5

Løsne tungsten innehaveren av TIG-sveising maskinens lommelykt, skyv wolfram i holderen og trekk holderen for å sikre wolfram. En skjerpet spissen av wolfram bør holde 1/2-inch forbi slutten av keramisk kopp dekker slutten av TIG-pistolen.
6

Fjern lokket fra flasken med argongass, raskt åpne og lukke ventilen som ligger på toppen av flasken, og koble strømmen meter festet til TIG sveiseapparat til munnstykket på flaske argon som dekkgass.
7

Don din skinn sveising hansker og sveising hette.
8

Juster bitene av 304 rustfritt stål du har tenkt å sveise. Hold en 1/16-inch gap mellom kantene av metall. Dette vil tillate metallet å ekspandere og trekke seg sammen i løpet av TIG-sveiseprosessen.
9

Place spissen av skjerpet wolfram 1/8 tomme vekk fra overflaten av sveiseskjøten med en hånd, mens holder en lengde på 304 rustfritt stål filler stang i den andre hånden.
10

Nedre din sveise panseret og starte TIG-sveiser. Sakte mate filler stang inn i lysbuen, slipp smeltet filler metall inn i sveiseskjøten og stoppe TIG-sveiser. Dette vil skape en tack weld i sveiseskjøten. Gjenta tack sveise prosessen til du har ett hver 1/2 cm langs lengden av sveiseskjøten.
11

Sveis tacked sveiseskjøten, som starter i den ene enden av sveisen felles og arbeider til motsatte ende av sveiseskjøten. Bruke prosessen beskrevet i trinn 10 for å skape sveisestrengen, med unntak av å stoppe den TIG-sveiser. Du bare ønsker å stoppe TIG-sveiser når du har nådd slutten av 304 rustfritt stål sveiseskjøten, da dette vil holde varmen som genereres under sveising flytte jevnt over sveiseskjøten.
12

Tillat sveise felles avkjøles i en til to timer eller til den er litt varm å ta på.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/collision-repair/63391.html

Previous:
Next:

kollisjon Repair