Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kollisjon Repair >> Content

Hvordan få god Weld Penetration

Innhenting god sveis penetrasjon på et arbeidsstykke, enten det er i en industriell situasjon eller i en bil verksted, krever tålmodighet og besluttsomhet. Mens profesjonelle sveisere gjøre prosessen ser lett i virkeligheten, det tar års praksis for å kunne produsere en perfekt sveis hver gang du plukker opp sveising pistol. Nybegynnere bør ikke motet, men som produserer en akseptabel sveis med god penetrasjon er mulig for selv den mest uerfarne sveisere. Instruksjoner
en

Sett opp sveiseapparat for tykkelsen på materialet som du er sveising. Hver sveiseapparat er litt forskjellig, så du må lese gjennom for å bestemme riktig strømstyrke og wire hastighet for tykkelsen på materialet du er sveising. Generelt, men vil du finne at å sette ledningen hastighet og strømstyrke ringer på sveiseren til deres halvveis punktet vil være et godt utgangspunkt.
2

Slå på sveiseapparat og lukker sveising hjelm visir. Hvis du har tenkt å bruke hansker, bør du sette dem på på denne tiden.
3

Plasser deg nær arbeidsstykket, holder sveising pistol i din dominerende hånd. Tuppen av sveiseren bør ikke være mer eller mindre enn 1/4 tomme fra arbeidsstykket. Ideelt sett skal du ønsker å presse sveisestrengen over overflaten av arbeidsstykket, heller enn å dra den. For å gjøre dette, hold sveising pistol i en 45 graders vinkel til den delen av arbeidsstykket som er nærmest deg
4

Trekk avtrekkeren på sveising pistol mens du ser nøye inn i sveisen basseng som former. Gjennom visiret, vil det synes å være en perle av smeltet væske. Gradvis begynne å dreie spissen av sveiseren i små sirkler over skjøten som blir sveiset. Sirklene bør ikke være mer enn 1/4 tomme i diameter. Mens du gjør dette, skyv sveising pistol langs sømmen. Dette vil føre til at sveising vanndam å flytte over sømmen som området du allerede sveiset stivner.
5

Kjør perle hele veien langs sømmen på arbeidsstykket, og deretter slippe avtrekkeren av sveisepistolen når sveisingen er fullført. Tillate sveisen avkjøles helt før du prøver å håndtere det. Du vet at du har fått god sveis penetrasjon hvis undersiden av sveisen vises litt misfarget og forvrengt. Dårlig sveis penetrasjon ikke viser noen endring i bunnen av sveisen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/collision-repair/63613.html

Previous:
Next:

kollisjon Repair