Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kollisjon Repair >> Content

Hvordan bruke en Automotive Paint Gun

The automotive pistolen har bare noen få grunnleggende kontrollene. Sprayen hetten på forsiden av pistolen forstøver malingen og justerer for en horisontal eller vertikal sprøytemønster. Den øvre knott på baksiden av pistolen styrer bredden av sprøytemønsteret, mens den nederste bryteren skrus malingsmengderegulering. Det er presset ned for å begynne sprøyting, og frigjøres til å stoppe. Med sprøyte er riktig et spørsmål om prøving og feiling, men det grunnleggende kan mestres av de fleste med litt øvelse. Du trenger
Respirator
Paint pistol
Air kompressor med regulator
Luftslange
Paint
Maling tynnere
Paint sil
Vis flere instruksjoner

en

Fjern maling koppen fra maling pistol ved å flytte låse spaken mot klokken og roterende koppen klokken en 1/8 omdreining mens du holder kroppen av pistolen,.
2 < p> Fyll lakk inn i koppen gjennom silen. Let silen hvile på kanten av malekoppen, og fylle koppen en kvart full. Tynne malingen i koppen i henhold til produsentens anbefalinger. Feste koppen til pistolen er det motsatte av fjerning.
3

Fest luftkompressor til pistolen hjelp av luftslangen. Sett kompressoren press regulator til 55 psi.
4

Spray en test mønster på et stykke papp. Juster mønster og flyt knotter for å få et mønster ca 12 inches bred med god dekning, men uten å renne.
5

Paint hjelp jevn slag. Hold pistolen vinkelrett på arbeidet ditt, og opprettholde en konstant 6 - til 12-tommers avstand fra arbeidsstykket. Overlapper hverandre hjerneslag med 50%.
6

Rengjør våpenet ditt ved å spraye maling tynnere gjennom pistolen inntil tynnere kommer ut klart.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/collision-repair/63370.html

Previous:
Next:

kollisjon Repair