Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kollisjon Repair >> Content

Hvordan får jeg en ny tittel i Washington Etter en bilen er totalt?

Ifølge Washington State Department of Licensing, er en restverdi bil en som har blitt "skadet i den grad at det har blitt erklært et totalt tap." Det kan bli kjørbar igjen, men avhengig av hvor mye skade påført og godkjenning av instituttet. Hvis du er en av dem som kjører et kjøretøy under resten av sin brukbare liv, kan det gagne deg å reparere berging kjøretøy og ha det skikkelig re-tittelen. Det kan være begrensninger på bilens videresalg, imidlertid, og visse skritt må tas for å re-tittelen det. Instruksjoner
en

Møt retningslinjer fastsatt av Washington Department of Motor Vehicles. En utgjorde kjøretøy skal meldes til instituttet innen 15 dager etter skaden, enten av nåværende eier eller forsikringsselskapet. Hvis bilen er minst seks år gammel, men ikke eldre enn 20 år, må det møte "markedsverdi terskel" bestemmes av instituttet. For å møte denne grensen, må det ha hatt en verdi på mer enn $ 6790 før han ble skadet og kvalifisere som en "personbil, lett lastebil eller sport utility vehicle (SUV)." Du trenger ikke å møte disse forholdene dersom kjøretøyet er mindre enn seks år gammel.
2

Har bilen inspisert etter reparasjon ved Washington State Patrol. Din forespørsel om en inspeksjon må følges av alle kvitteringer for deler som brukes til å reparere bilen samt regninger for salget av disse delene. Disse regninger for salg må være utstedt i ditt navn, som betyr at du enten har måttet reparert bilen selv eller kjøpt deler for den personen gjenoppbygge det for deg. Dersom kjøretøyet passerer inspeksjon, må en merket være festet "på førerdøren låsen søyle" som indikerer at bilen hadde tidligere blitt summert.
3

Søk om en tittel til bilen gjennom kjøretøy lisensiering kontor. Denne applikasjonen må ledsages av kjøretøyets registreringsnummer, Hevingserklæringen utstedt av Washington State Department of Licensing og inspeksjon dokumenter som beviser at bilen passerte inspeksjon. Alle honorarer til re-tittelen vil måtte betales på denne tiden. Noe ombygd tittel utstedt vil bli merket som "WA gjenoppbygd."

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/collision-repair/63421.html

Previous:
Next:

kollisjon Repair