Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kollisjon Repair >> Content

Hvordan Sveis Blikk til en Rocker Panel

Rocker paneler på bilen din vanligvis lider mye mer skade enn andre deler på grunn av deres plassering. Plassert rett under fører og passasjer dører, rocker paneler er utsatt for rust, alvorlige bulker og riper. Skifte rocker paneler innebærer sveising et stykke metall for å erstatte den skadede rocker panel i de fleste situasjoner. Hvis du planlegger å sveise i en erstatning for en rusten rocker panel, må du rense bort så mye av den rustne panel som mulig for å hindre ny rust fra forming raskt. Du trenger
Die jeksel med å kutte disk
Weld-through primer
Plåtsax
MIG sveiser
Sveisehjelm
Grov-grit sliping disk
Self-etsing primer
Vis flere instruksjoner
en

Skjær bort den skadede metal av den gamle rocker panel med en die jeksel utstyrt med en metall disk. Hvis rocker panel har omfattende rustskader, bruke forsiden av cutting disk til å vaske vekk rust under rocker til du ser rent metall.
2

Spray det rengjorte området med en sink-baserte sveis -through primer. Dette trinnet vil beskytte bilen fra ytterligere rust samtidig som du sveise det nye panelet på plass.
3

Sett opp en MIG sveiser til å sveise metall, deretter kutte erstatning metall til nødvendig størrelse for reparasjon hjelp platesaks.
4

Klem den negative elektroden fra sveiseren på arbeidsstykket.
5

Bøy metall inn i den generelle formen av rocker panel med hendene. Du trenger ikke å bøye det perfekt, du vil holde panelet på plass mens sveising det begynner med en generell form vil gjøre fabrikasjon prosessen mye enklere, men
6

Monter erstatning rocker. panel i reparasjon området slik at det samsvarer med området metall, deretter senke sveising hjelm og spot sveise den nederste delen av erstatning rocker panel til bilen, posisjonering punktsveising ca 6 inches fra hverandre.
7

Skyv den øverste delen av rocker panel mot stedet der du har tenkt å sveise den, utføre punktsveisingen på sidene av den nye panelet, og stedet sveise toppen av panelet på plass. Fortsett å påføre punktsveisingen rundt omkretsen av reparasjon panelet for å sikre erstatning panel til bilen.
8

Sett die jeksel er cutting disk med en grov grus sliping disk, og deretter bruke den til å jevne ut de opphøyde punktsveisingen rundt rocker panel reparasjon. Når sveisene er ikke lenger synlige, spray panel med selv-etsning primer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/collision-repair/63632.html

Previous:
Next:

kollisjon Repair