Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kollisjon Repair >> Content

Autobody Repair Tools

Auto kroppen reparasjon er ikke en lett oppgave, og det tar praksis å tjene erfaring til å utføre en reparasjon på riktig måte. Verktøy er også nødvendig i auto body reparasjon. Noen verktøy er vanlig og billig, men andre er ganske kostbare og krever et kjøp fra spesialitet auto body leverandører. Dent Puller
p Det er et bredt utvalg av bulk avtrekker tilgjengelig. Noen er laget for å trekke store bulker fra store kollisjoner, mens andre er brukt på små dings. Suge stil bulke avtrekker er brukbare så lenge det ikke er noen økning i bulk. For større bulker, vil en hammer skyver må benyttes. Dent avtrekker er relativt billig og funnet på noe auto kroppen forsyning butikken. Blir
Grinder

Grinders brukt for grov sliping, for å fjerne auto body filler eller overflødig metall opprettet etter sveising. Det er vinkelslipere, die kverner og avskåret kverner, som alle brukes i avgrading av metaller i små områder. Den type reparasjon vil bestemme jeksel som må brukes. Både hardware og auto body leverandører lager disse elementene.

Bondo Spreader

Spredning kommer i små, mellomstore og store størrelser for å spre Bondo (auto kitt) i varierende områder. Spredere er laget av plast eller stål, og brukes i henhold til brukerens preferanser. De er rimelige, men viktig verktøy for å gjennomføre en auto body reparasjon.
Sander

Etter Bondo er spredt, må det slipes. Det kan slipes for hånd, men maskin Sanders fullføre jobben mye raskere. Det finnes en rekke Sanders tilbys i auto kroppen tilførsel markedet, inkludert DAs, bord filer, rette linjer og med vakuum-assistert seg. Noen Sanders brukes for visse typer jobber, men til tider en slipemaskin brukes i henhold til brukerens preferanser og komfort.
Paint Gun

maling pistol er helt nødvendig å fullføre en auto body reparasjon. Uten en, kan malingen ikke brukes. Det er ulike maling våpen for spesielle applikasjoner. For eksempel er en primer pistol gjort å spraye kun primer, mens air brush våpen er hendig for tilpasset maling arbeid. Hver pistol har spesielle spray for å forsikre sprøyting enklere og mer effektiv.
Basic Tools
p Det er grunnleggende verktøy som kan være nødvendig for å fullføre og auto body reparasjon. Skrutrekker sett, skiftenøkkel og hammer brukes til å fjerne og erstatte deler som kan ha blitt skadet under en kollisjon. Disse verktøyene er ofte funnet på maskinvare eller auto body forsyne butikkene og er ganske billig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/collision-repair/63420.html

Previous:
Next:

kollisjon Repair