Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kollisjon Repair >> Content

Slik fjerner små groper på en motorsykkel Paint Job

feil på en motorsykkel er maling jobb er lett merkbar siden en motorsykkel malte flater er små. Selv en liten grop i maling kan være det viktigste andre legger merke til om motorsykkelens maling jobb . Gropene er små prikker i en maling jobb forårsaket av steiner eller annet rusk treffer overflaten. Selv om de ikke kan forebygges hvis du kjører motorsykkelen nedover veien , kan små groper repareres og fjernet . Du trenger
Matching touch-up maling penn
800 -sandpapir stick penn
Clear strøk maling
Vis flere instruksjoner
en

Bruk en 800 - grit sandpapir - papir stick penn å nøye og lett sand hver grop . Sand på midten av gropen og bare rundt kantene slik at den nye malingen kan feste seg bedre .
2

Paint hver grop med den lille tuppen av matchende farge touch-up maling penn . Påfør tilstrekkelig maling for å dekke brønnen , men ikke så mye at det løper eller danner en rand med maling som er høyere enn overflaten av den omkringliggende maling. La malingen tørke i 20 minutter .
3

Påfør et tynt lag med klarlakk maling over den nylig rørt -up maling. Dette beskytter lakken og gir en liten mengde gloss for å matche resten av motorsykkelens maling.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/collision-repair/63502.html

Previous:
Next:

kollisjon Repair