Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kollisjon Repair >> Content

Hvor å Fastsette Bumper Paint

Den lille kjærlighet trykke bilen mottatt på parkeringsplassen kan overføre lysere eller mørkere farget maling på støtfangeren din, eller til og med kle av lakken. Fikse støtfanger maling krever tålmodighet, finmotorikk og albue fett. Gjør jobben selv tar flere timer, men krever ingen bestemt auto-reparasjon talent. For å sikre at du matcher maling farge, se opp bilens fargekode, og deretter kjøpe touch-up maling i denne fargen. Gjette kan føre til en mismatch, og muligens til reparasjoner som vil ta lengre tid og koster mer. Du trenger
Car såpe
Vann
to boller
Tack kluter
400-sandpapir
maskeringstape
avis (valgfritt)
Butcher papir (valgfritt )
Bil primer
Car touch-up maling
Rubbing compound
Sponge
Vis flere instruksjoner
en

Bland en spiseskje med bil såpe eller flytende oppvaskmiddel i en liter varmt vann. Fordype en tack klut i såpevann. Forsiktig vaske den skadede støtfanger med tack klut for å fjerne smuss, støv og rusk. Du må gjøre dette først, slik at du ikke sand skitt inn i støtfangeren.
2

Fyll en ny bolle med rent vann. Dip 400-sandpapir i bollen. Fjern sandpapir fra bollen og gni den frem og tilbake over ripete støtfanger. Re-vått sandpapir for å fjerne maling chips og grus, og for å holde området du arbeider på konstant fuktig. Dekk hele ripete området, ikke forbli på ett sted
3

Stopp sliping når støtfanger maling føles glatt å ta på
4

Wash.. området en gang til med såpevann for å fjerne eventuelle maling chips. Skyll og tørk området grundig med en tack klut.
5

Isoler skadede området ved å dekke resten av bilen med flere lag med avispapir eller med slakter papir. Bruk maskeringstape for å holde papiret på bilen. Dette holder touch-up maling av andre deler av bilen.
6

Spray bilen primer på det skadede området. La primeren tørke. Slip primeren forsiktig med tørr 400-sandpapir for å fjerne havregrøt, drypper og flekker. Påfør et andre strøk med primer på samme måte, igjen sliping etterpå. Påfør 03:57 strøk med primer, la primeren tørke og sliping mellom strøkene.
7

Påfør billakk på samme måte som du gjorde primer, som arbeider i flere lette strøk og pussing mellom strøkene . La malingen tørke for den anbefalte tiden mellom hvert strøk.
8

Trekk av maskeringstape når du er ferdig maleri.
9

Hell en kvart størrelse mengde rubbing compound på en gammel svamp. Arbeid rubbing compound inn i støtfangeren i sirkulære bevegelser. Hvis du ser noen tape rester, dekker dette området med rubbing compound også. La sammensatte slør over, tørk den av med en frisk tack klut. Dette vil fjerne eventuelle ujevnheter og hjelpe blande ny maling og gamle.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/collision-repair/63426.html

Previous:
Next:

kollisjon Repair