Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kollisjon Repair >> Content

Hvordan Sveis en stor kropp Seam

Sveising en kropp søm på en bil som har blitt skadet er en prosess som tar omsorg og behandlingen til å oppnå suksess. Grunnen til dette er at varmen som genereres av sveiseprosessen kan deformere metallet panelet hvis du ikke er forsiktig. Et annet hensyn som må tas i betraktning er plassering av isolasjonen i kjøretøyets kropp. Hvis panelet du sveise opp har isolasjon bak det, kan isolasjonen tar fyr når du prøver å sveise panelene sammen. Du trenger
Sveising klemmer
Mig sveising
Clean rag
Bucket
Vann
Sveisehjelm
Brannslukker
Vis mer Instruksjoner

en

Juster paneler som skal sveises, og fest dem på plass med sveising klemmer. De to kantene av panelet må stemme overens så nøye som mulig for å oppnå best mulig kvalitet sveisen. Når dette er fullført, sjekk bak panelet for å være sikker på at det ikke finnes brennbare materialer berøre paneler, som for eksempel isolasjon. Hold en brannslukker innen armlengdes avstand, men å bare være trygg.
2

Fest den negative klemmen fra sveiser på en ren oppdatering av metall i nærheten av stedet der du vil være sveising, og deretter satt sveiseren til sin nest laveste innstilling. Dette vil bidra til å hindre deg fra å brenne gjennom metall mens du sveise det.
3

Slå på sveiser, og plasser deretter sveise pistolen sin elektrode over sømmen som skal sveises. Senk sveising hjelm.
4

Lag en flekk sveis nær toppen av sømmen blir sveiset. Når du har gjort dette, flytt sveisepistolen 6 inches ned lengden på sømmen og produsere et annet sted sveis. Flytt seks inches lenger ned, og deretter produsere et annet sted sveis. Fortsett på denne måten til det er en rekke punktsveisingen plassert seks inches fra hverandre langs lengden på sømmen.
5

Plasser sveising pistol ved siden av det første stedet sveis som du har produsert, og produsere et annet sted sveis like under eller over den. Prosessen med å produsere punktsveising hver 6 inches vil bidra til å forhindre panel fra å bli for varmt på ett sted om gangen. I hovedsak vil det spre ut varmen å gjøre panelet mindre sannsynlighet for å deformere.
6

Legg ned Sveisepistolen hvert femte minutt eller så, og fukte en ren klut med vann. Påfør fille til panelet for å hjelpe kult det, og deretter bruke et sekund, tørr fille for å tørke panelet søm av. Når du har grundig avkjølt panelet, fortsette å produsere forskjøvet punktsveisingen langs lengden på sømmen før de to panelene har blitt fullstendig sammen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/collision-repair/63630.html

Previous:
Next:

kollisjon Repair