Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kollisjon Repair >> Content

Hvordan hamre ut en Dent

Omtrent alle som driver eller eier et kjøretøy har lidd en kropp bulk sted på hans bil, SUV eller lastebil. Bulker kan være enkle og grunne, som beløper seg til ikke mer enn en konkav depresjon i metall, eller de kan involvere dype hakk, kutt. For den enkle bulk, står en gjør-det-selv-reparasjon person en god sjanse til å gjøre reparasjonen selv, hvis han følger noen grunnleggende trinn og investerer i noen få spesialiserte verktøy. Du trenger
Oppvask såpe
Bucket
Svamp
Rags
stålskinne
Body hammere
Dollie
Propan fakkelen
Vis mer Instruksjoner
en

Park bilen i et godt opplyst område, helst ute. Bland en løsning av oppvask såpe i bøtte med vann og svamp bulke området rent. Skyll med vann og tørk med en fille. Du må komme til inne arealet av bulk, noe som kan innebære å fjerne en dør panel eller nå opp under en fender vel, hvis du ikke allerede har gjort det. Plasser en straight-edge stål hersker over utsiden av bulke å ​​måle sin dybde.
2

Reach under kroppen panelet og plasser håndflaten over konvekse overflaten av bulk og skyve hardt. Mange bulker vil sprette tilbake på plass på denne måten - så bruk denne teknikken først. Hvis bulke ikke beveger seg, velg den minste flat-head body hammer med kortest svingende rekkevidde som du har.
3

Velg en Dollie (den lille håndholdte ambolt) som har den beste krumning profilen på utsiden av bulk. Hold Dollie mot bulk (utenfor), og trykk hammeren mot den konvekse delen av bulk fra innsiden.
4

Mål dybden av bulke med straight-edge linjal for å se om du har gjort fremskritt. Hvis du har, kan du fortsette å peke, ved hjelp av økt trykk med hammerslagene til bulk spretter helt tilbake i normal profil. Bytt til en større diameter hammer hodet, du merker mindre bulker vises i metall.
5

Mål dybden av bulke igjen med den rette kanten. Hvis du har en hevet overflate nå (en omvendt-dent), plasser Dollie på undersiden av panelet og trykk på utsiden av den hevede delen med hammer. Bulk bør reversere retning og faller tilbake til sin normale profil. Hvis en høyde gjenstår det motsatte-dent, varme området med en propan lommelykt før det bare begynner å gløde, og deretter fjerne fakkelen. Bulk bør trekke seg etter den kjøler, og faller tilbake til sin normale form.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/collision-repair/63592.html

Previous:
Next:

kollisjon Repair