Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kollisjon Repair >> Content

Hvordan erstatte de Kollisjonsputer i en 1995 Subaru Legacy

Kollisjonsputer ble opprettet for å hindre alvorlige skader og redde liv under en bil krasjet. Hvis fronten på bilen er truffet hardt nok, vil kollisjonsputene utløses for ekstra beskyttelse. Bytte av kollisjonsputer i 1995 Subaru Legacy kan gjøres trygt med litt mekaniker kunnskaper og noen grunnleggende verktøy. Når dine kollisjonsputer har utplassert, bør du bytte dem for å sikre at de fortsetter å gi beskyttelse for deg og dine passasjerer. Du trenger
Wrench
skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

Åpne panseret på Legacy din og koble den negative kabelen fra batteriet. Dette hindrer at nye airbags fra distribusjon mens du installerer dem.
2

Åpne sikring panel under dashbordet på førersiden og finn airbag sikringen. Sjekk etiketten ved siden av sikringene for å finne riktig spor inneholder som sikring. Fjern sikringen å fullstendig deaktivere airbags.
3

Løsne skruene som holder panelene av din rattstamme, med en skrutrekker. Fjern panelene og finn airbag bak rattet. Unbolt airbag og koble den fra ledningsnettet. Trekk den gamle posen ut og erstatte den med den nye. Fest ledningene til bilens ledningsnett og bolt det i. Sett rattstammen paneler.
4

Åpne hanskerommet for å få tilgang passasjersiden airbag. Hekt av hanskerommet døren. Skru av hanskerommet seg for å fjerne den fra dashbordet. Finn airbag inni dashbordet og hekte den av ledningsnettet. Fjern boltene til å trekke den gamle posen ut. Skru det nye airbag på plass og koble til ledningene. Sett og sikre hanskerommet. Sett på hanskerommet døren og lukke den.
5

Sett sikringen i airbag-sporet i sikring panel. Koble den negative kabelen til batteriet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/collision-repair/63514.html

Previous:
Next:

kollisjon Repair