Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kollisjon Repair >> Content

Hvordan Prep et kjøretøy Surface for en Clear Base Coat & Top Coat

prepping et kjøretøy overflate er en av de viktigste trinnene i å male en bil. Hvis kjøretøyets overflate ikke forberedt på riktig måte, vil selv den beste maling jobb ikke ser bra ut. Malingen må ligge på toppen av overflaten, men ikke skjuler feil eller ufullkommenheter i overflaten. Nesten hvem som helst kan riktig forberede overflaten, men det tar tid og konsentrasjon, pluss noen materialer funnet på en auto deler butikken. Du trenger
Sliping blokk
220-sandpapir
maskeringstape og papir
Spray primer
600-sandpapir
900-sandpapir
Vann
voks og fett remover
Towel
Vis flere instruksjoner
en

Sand hele området som skal males med en lang pussekloss innpakket i 220-grit papir. Hold den flate overflaten av pussekloss flatt mot bilen når et jevnt trykk. Dette trinnet fjerner den gamle klarlakk og toppen av den gamle basen lag med maling og forbereder den for primer.
2

Place maskeringstape og papir over alle områder og deler som ikke vil bli malt. Dekk til vindusglass, dørhåndtak, nøkkelhull, speil, trim, lys, grill, felger og dekk.
3

Spray et tykt lag med primer over overflaten, holder sprøyta 6 til 8 inches fra overflaten og ved hjelp av venstre og høyre slag. La primeren tørke i 30 minutter.
4

Sand over tørket primer med 600-sandpapir og en pussekloss. Hold en løpende vannslange over sandpapir mens sliping for å hindre at primer buildup fra skrape overflaten. Når dette er ferdig, gå over hele bilen på nytt med 900-sandpapir og pussekloss. Skyll bilen når du er ferdig sliping og la den tørke helt.
5

Fjern vått maskering papir og tape, og erstatte den med rent papir og tape. Tørk overflaten ned med voks og fett remover og et håndkle for å fjerne eventuelle gjenværende voks eller fett partikler fra fingeravtrykk eller annen forurensing. Bilen er nå klar for maling.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/collision-repair/63528.html

Previous:
Next:

kollisjon Repair