Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> kollisjon Repair >> Content

Hvordan fikse Curb Skade på Aluminum Alloy Felger

Bil hjul får mest misbruk og straff fra veien enn noen annen del av bilen. Treffer jettegryter, fortauskanter og andre gjenstander kan føre til "dempe skade" til sidene av din aluminiumslegering felger. Hvis ikke er fast, kan skaden rust hjulet og til slutt redusere integriteten og styrken av felgen. Alltid prøve å reparere dempe skaden så snart det skjer for å hindre rust. Selv om denne prosessen kan utføres mens hjulet er på bilen, er det lettere å gjøre når det er fjernet. Du trenger:
høyglanset klarlakk
Aluminum maling som matcher fargen på hjulet
maskeringstape
Paint tynnere
Bondo kitt
Vann
Sponge
Bil såpe
400 sandpapir
600 sandpapir
1200 sandpapir
Towel
Vis flere instruksjoner
en

Rengjør hjulet grundig med en håndkle og bil såpe. Dette vil resultere i et bedre utseende reparasjon jobb og hindre deg fra å få skitt og bremsestøv på hendene. Tillate hjulet tørke før reparere eventuelle fortauskant skader.
2

Sug et håndkle i maling tynnere og smør det på den skadede delen av hjulet. Dette fjerner alt at vaske savnet, så vel som en hvilken som helst voks som er tilstede på hjulet. Vask felgen to ganger for å fjerne overflødig maling tynnere. La hjulet for å tørke.
3

Place maskeringstape rundt de skadede delene av felgen for å hindre deg i å bruke sandpapir på uskadde områder av felgen.
4 < p> forsiktig sand den skadede delen av felgen med 400 sandpapir. Tillate grooves å danne og slutte når området er grov.
5

Dekk bunnen med Bondo kitt og glatt med 600 sandpapir. La det tørke i fem minutter. Etter fem minutter, sand området forsiktig med 600 sandpapir og la det tørke i fem minutter.
6

Dekk resten av hjul og dekk med maskeringstape for å unngå overspray når du bruker aluminiumsmaling. Påfør tynne lag med maling og la tørke før Bondo er helt dekket. Etter at malingen tørker, forsiktig bruk 1200 sandpapir for å ytterligere glatte overflaten av reparasjon nettstedet.
7

Vask malt område av hjulet med bil såpe og vann og la den tørke.
Side 8

Spray klar lakk på den reparerte delen av hjulet. Dette vil beskytte din reparasjon jobb og gjøre det skinnende å matche resten av hjulet. Gjenta dette trinnet fem ganger for å bygge opp en sterk barriere. Fjern maskeringstapen fra hjulet og lar lakken for å tørke over natten. Når lakken er tørr, vaske hjulet igjen for å fullføre reparasjon jobb.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/collision-repair/63385.html

Previous:
Next:

kollisjon Repair