Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvordan fjerner jeg en baksetet Dørtablå på en 2003 Tahoe?

The backseat dør panel på en 2003 Chevrolet Tahoe gir et sted for passasjerer å hvile armene , samt beskytter de interne komponentene i døren. Disse inkluderer strøm vindu regulatorer , låser og dørhåndtaket . Skulle noen av disse komponentene har problemer, ta av døren panel for å få tilgang til dem. Heldigvis er dette ikke en komplisert prosess for å utføre , og det kan gjøres i ca 30 minutter. Du trenger
1/4-tommers skralle og socket sett
Flathead skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

Åpne døren . Bruk vanlig skrutrekker for å fjerne trim panel rundt indre dørhåndtaket. Pop av dørlås med flat skrutrekker , og fjern bolten under med 1/4-tommers skralle og socket .
2

Trekk av strømmen vinduet motor bryterpanel med begge hender. Vri den til side og koble ledningene fra baksiden av bryterpanelet .
3

Fjern de to boltene som holder døren på plass --- en under innvendig dør trekk og en nær makten vinduet bryteren --- med 1/4-tommers skralle og socket .
4

Trekk døren panel opp på armlenet , trekk døren panel bort fra døren . Koble fra ledningene til interiøret døren lys ved hjelp av hendene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/60743.html

Previous:
Next:

auto Bremser