Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvordan erstatte Nav på Utility Tilhengere

Trailer huber sjelden mislykkes, unntatt under ekstreme forhold. Båthengere brukes i saltvann ville være et godt eksempel på slike forhold, unnlater å skylle navene med ferskvann kan føre til korrosjon som utgjør rundt det bakre segl eller rust formasjoner, svekke slepe studs. Metallet støvhette kunne erodere utover tjenesten spesifikasjoner. I noen tilfeller griper vanninntrengning i lagrene. I alle disse tilfellene, navene blir ubrukelige og må erstattes. Du trenger
Jack
Jack står
Flat skrutrekker
Shop hammer
sideskjær
Punch eller drift
Trailer hub kit
Show Flere Instruksjoner
en

Jack opp hengeren; sted bukker under rammen og senke jekken. Fjerne hjulene.
2

Fjern sentrum støvhetten ved et lett trykk en flat skrutrekker med en hammer rundt lip-forsegling, inntil det unseats. Fjern splinten med sideskjær og skru slottet mutter. Trekk frem på navet for å fortrenge den flate skiven og ytre hjullager. Fjern disse og helt trekk navet av akselen.
3

Rengjør spindelen med et løsemiddel og en butikk fille. Fjern gammelt fett og inspisere lageroverflater for groper, skalering, rust eller skade av noe slag. Eventuelle skader vil kreve at det skal kuttes ut og en ny spindel sveises i.
4

Installer ny hub montering. Hub-kits kommer delvis montert og har nye, smurte lagre og raser installert, samt seler, en vaskemaskin, slott mutter og låsesplint. De er også utstyrt med nye hjulmuttere. Sett navet over spindelen. Følg dette med den nye ytre peiling, vaskemaskin, og hånd-stramme slottet mutteren. Snurr hub og hånd-stramme slottet mutteren igjen. Installer splinten og støvhette. Lett trykk støvhetten jevnt inn i åpningen, tar seg ikke å kuk det til den ene siden eller den andre.
5

Monter hjulet. Snurr navet for å sikre at den spinner fritt og går i oppfyllelse. Hvis ikke, sete lagrene igjen og stram slottet mutteren for hånd. Ikke bruk verktøy til kraftig trekk til mutteren. Dette vil resultere i permanent peiling skade. Gjenta denne prosessen for det andre hjulet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/60744.html

Previous:
Next:

auto Bremser