Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Motor ventil Spring Spesifikasjoner

Motor ventilfjærene er spiralfjærer som ligger i motorhuset. Ventilen vårens viktigste oppgave er å sikre løftere holde kontakt med kamaksel. Løfteren er en viktig del av den interne forbrenningskammeret som kobles direkte til kamaksel ved hjelp av timing belte. Kamakslene kan finnes på toppen av motorblokken i enkelte motorer, og på motorblokken i andre. Overliggende kamaksler gjør det mulig å betjene ventilen uten en rocker arm. For ventilfjærene å fungere ordentlig deres spesifikasjoner skal stemme overens med egenskapene til ventil tog. De viktigste spesifikasjonene av ventilfjærene er spolen bind, installert høyde, installert last, åpent bagasjerom og fri lengde. Coil Bind

Coil bind skjer når ventilfjærene er helt redusert til sin absolutte full kompresjon staten og deres spoler er i kontakt med hverandre. Hvor mye plass mellom spolene før bindende foregår bestemmer hvor mye en ventil åpner.
Installert Høyde

installert høyde er ventilen våren totale lengde etter at den er er installert og all maskinvaren sin har blitt vedlagt. Denne målingen er tatt fra avstanden mellom fjærholderen ytterkant og dens ventil mellomlegg. Ventil shims brukes til å justere ventilen vårens installert høyde.
Tilkoblingsverdiene

installert belastning er den mengden kraft en ventil våren kan øve på ventil setet når den er installert og lukket. Dette er kjent som sete trykk. Denne spesielle målingen er tatt ved å sjekke hvor mye trykk som er utøvet av ventilen våren når det er installert og lukket.
Åpen Load

Den totale mengden press våren gjelder når det er på sitt høyeste åpent punkt er kjent som den åpne belastning. Dette er også referert til som sete trykk. Hvor mye press ventilen våren utøver varierer avhengig produserer design.
Gratis Lengde

fri lengde er den avinstallerte, ukomprimert lengden av ventilen våren. Dens tas fra ende til annen og direkte påvirker trykket når den er installert. Trykket er brukt til ventiler sete.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/61193.html

Previous:
Next:

auto Bremser