Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvor lenge bør Bil bremseklosser Siste?

Bremseklosser kan vare opptil 60.000 miles hvis brukt under anbefalte trygge kjøreforhold. Imidlertid vil harde kjøreforhold og andre faktorer redusere levetiden og føre til at bremsene slites ned raskere. Motsatt finnes det også tiltak for å redusere slitasje av bremseklosser og gjøre dem vare lenger. Internett-tilgang Bremse

Slamming på bremsene under kjøring i høye hastigheter er en av de viktigste årsakene til overdreven bremseslitasjen. En ekstra 10 miles per time kan kreve en tredjedel mer energi til å stoppe på, spesielt etter å ha overskredet 55 miles per time.
Geografi

Regioner og gater som har mye av buer og åser (San Francisco er ett eksempel) vil legge mer press på bremseklossene siden de må jobbe mot ekstra tyngdekraften på slike bratte hellinger.
gradvis bremsing

Gradvis redusere hastigheten før du påfører bremsepedalen er en av de enkleste måtene å forlenge levetiden på bremseklossene. Du kan gjøre dette med friløp uten å bruke gasspedalen (dette selvsagt ikke vil fungere i nedoverbakker).
Size

Større, tyngre biler krever bremseklossene å bruke mer makt for å stoppe bilen, slik at de slites ned raskere. Ekstra vekt fra overdreven lagring har en mye større innvirkning på dette enn du kanskje tror.
Warning

Bruk bremsepedalen med venstre fot (foten ikke bruker akselerator) er ekstremt farlig fordi bør gassen og bremsepedalen bli rammet på samme tid, kan det skade bremsene samt bære dem ned veldig raskt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/57234.html

Previous:
Next:

auto Bremser