Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvordan endre bakbrems Sko

Changing bremser sko innenfor brems trommer på baksiden av et kjøretøy er ikke så enkelt som å endre plate bremseklosser på forsiden. Det er mange flere komponenter, som fjærer og kabler som må kobles fra for å endre dem. Likevel, bremsesko må byttes over tid, spesielt hvis de er sprukket, glasert eller har mindre enn 1/16 tomme av materialet utover deres ytre overflate. Du trenger
Jack og bukker
hjulmutternøkkel
Skjæreverktøy
Chalk /vannløselig maling
Pipenøkkel satt
Brake renere og avløp pan
Anti-gripe sammensatte
Høy temperatur fett
Nye bremseklosser
Vis flere instruksjoner
en

Jekk opp bakenden på bilen, og plasser bukker å trygt feste kjøretøyet. Blokkere forhjulene og sett på parkeringsbremsen.
2

Bruke hjulmutternøkkel, fjerne begge bakhjulene.
3

Mark trommelen med kritt eller vaskbar maling for å vise sitt forhold til aksel. Deretter fjerner bremsetrommelen fra hjulet studs. Du må kanskje kutte presset skivene på stenderne (hvis det er noen). Deretter slipper parkeringsbremsen og skli trommelen av.
4

Koble hjulnavet og lagermontering ved å fjerne festeboltene for enklere tilgang til bremseskoene. Rengjør hele forsamlingen med brems renere spray, fanger rester i en renne pannen.
5

Bruk tang til å fjerne fjærene fra begge bremseskoene. Koble justeringsskruen montering og fjerne den ledende skoen, deretter koble den etterfølgende sko fra parkeringsplassen-bremsehendelen.
6

Smør forsamlingens backing plate hvor skoene ta kontakt med en høy temperatur fett. Også smøre gjengene og socket slutten av justeringsskruen forsamlingen.
7

Koble erstatning etterfølgende skoen til håndbrekket, sette den på backing plate og koble rullen våren til hullet på skoen. Koble justeringsskruen forsamlingen til skoen og installere regulatoren nivå.
8

Installer den ledende skoen på backing plate, engasjerende med justeringsskruen forsamlingen. Koble fjærene.
9

Kontroller at alt er koblet til. Deretter settes bremsen trommelen på hjulet studs. Slå stjernen hjulet på justeringsskruen slik at trommelen passer over bremseskoene uten å gni dem.
10

Gjenta trinnene over for den andre siden, deretter erstatter hjulene og senke bilen. Trykk på bremsepedalen til sete de nye skoene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/57216.html

Previous:
Next:

auto Bremser