Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvordan sette Chevrolet Corsica Trommelbremser Sammen

Chevrolet Korsika var en mellomstor sedan produsert av GM mellom 1987 og 1996. Den ble erstattet av gjeninnføringen av Chevy Malibu. Korsika var direkte relatert til Chevrolet Beretta, med samme L-formet kropp stil og tilgjengelig i en 2,2-liters, firesylindret motor eller en 3,1-liters, sekssylindret motor. Den Korsika omtalt skivebremser foran og bak trommel bremser. Du trenger
Floor jack og to bukker
Bremsefjær verktøyet
Drum brems justering skje
Flathead skrutrekker
Needle-nese tang
Emery klut
Anti-seize smøremiddel sammensatte
Benk vinkelsliper med stålbørste hjul
Drum hardware kit
Brake sko
Brake trommer
Brake clean spray
Vis flere instruksjoner
1 < p> Sett Korsika med en heis eller bruke et gulv jack å plassere bakenden av bilen på bukker for å fjerne hjulene, trommer og brems skoen montering.
2

Spray brake clean spray direkte på backing plate å vaske ut av bebygde brems støv. La backing plate tørke.
3

Bruk smergellerret å rehabilitere overflaten av skoen kontaktpunktene på backing plate og deretter bruke et tynt lag med glidemiddel sammensatte å kontaktpunktene.
4

Påfør et tynt lag med anti-seize compound til fulcrum enden av parkeringsbremsen kabelen før du installerer spaken på videregående sko (vendt mot baksiden av Korsika) og deretter sikring på plass ved pressing slutten av C-klemmen med et par av nål-nese tang.
5

Koble primære og sekundære sko sammen ved å installere justeringsskruen og våren. Ikke plasser våren spoler over stjerners hjulet. Bruke de nye fjærer fra trommelen hardware kit, og sørg for å erstatte den aktuelle våren til den aktuelle skoen.
6

Spre sko forsamlingen hverandre nok til å spre den over bakhjulet hub. Rett forsamlingen på plass med hornene på toppen av hver sko hviler på venstre og høyre boringer av hjulet sylinder. Rett stjernen hjulet adjuster til justering koøye på backing plate.
7

Spre skoene igjen nok til å installere parkeringsbremsen spankulere og våren. Flytte og justere skoene igjen.
8

Installer actuating pivot, spaken og den nye returfjær (leveres i trommelen hardware kit). Plasser actuating lenke skoen holderen. Løft litt opp på spaken, og deretter koble inn lenken i spaken.
9

Place de nye hold-down pins (følger med i hardware kit) gjennom hullene i backing plate og deretter gjennom de festehull av sko. Bruk bremsefjær verktøy for å komprimere hold-down fjærer på de hold-ned pins og vri verktøyet til å låse våren kopper på plass.
10

Installer de resterende returfjær hjelp av nål-nese tang. Rett skoene hvis de har flyttet.
11

Rengjør trommelen av med brems ren spray og deretter plassere den over skoen forsamlingen.
12

Fjern regulatoren koøye plug (hvis aktuelt) og deretter plassere en skrutrekker inn i koøye å finne regulatoren spaken. Trykk spaken bort fra stjernen hjul med skrutrekker og bruke regulatoren skje for å snu stjernen hjulet for å utvide skoene utover for å kontakte den innvendige diameteren av trommelen. Sjekk skoen justering med fem til seks omdreininger av stjernen hjulet. Når trommelen ikke kan rotere rundt sin akse for en fullstendig revolusjon, er skoene riktig justert til trommene.
13

Gjenta trinn 2 til 12 for den andre siden. Skift hjulene og trekke til mutrene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/57255.html

Previous:
Next:

auto Bremser