Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Problemer med bilen bremser

Reparere en bilens bremsesystem blir ofte betraktet som en vanskelig prosess. Men den største utfordringen oftest kommer fra en løsning på problemet. Det er bare når kilden til problemet kan identifiseres som det kan avhjelpes. Den raskeste måten å identifisere kilden til en bilens bremse problem, eller i det minste eliminere noen av de mulige problemer, til den avgjøre hva bremsene gjør eller unnlater å gjøre når bilen brukes. Pedal Går til Floor

bilens bremsesystem er basert på hydraulisk trykk. Når en bil er bremsepedalen kan lett bli deprimert til gulvet, problemet mest sannsynlig ligger hos hydraulikk. Det vanligste problemet er en utilstrekkelig mengde bremsevæske i bremsevæskebeholderen. Dersom reservoaret er full av bremsevæske, så problemet er nok at det er luft i bremseslanger. Hydraulisk trykk kan også gå tapt hvis én eller flere hjul sylindere lekke væske, er bremseslanger slitt eller løs eller master sylinder lekkasjer.
Squealing Bremser

Squealing bremser er ganske muligens den vanligste problemet med bilen bremser. Den pipende lyden er nesten alltid generert av et problem med en brems sko eller en skadet trommelen. Bremsesko bruke flere forskjellige kilder for å holde dem på plass. Angiveri ofte resultater hvis skoen holdefjæren eller retur våren er enten ødelagt eller svak. Bremse-sko kan også produsere en pipende lyd hvis skoene blir forvrengt, som vanligvis oppstår når bremsen skoen har blitt brukt for lenge. En defekt bremse trommelen vil også produsere en pipende lyd hvis for mye brems støv har samlet seg inne i trommelen, eller hvis trommelen er out-of-runde (ikke lenger tro mot sin opprinnelige form). En pipende lyd som kommer fra biler med skivebremser kan noen ganger spores til rotoren. Hvis bilen drives med sterkt slitte bremseklosser, kan rotoren bli varmt nok til å deformere, noe som resulterer i angiveri lyd når bremsene brukes. Noen biler er utstyrt med semi-metalliske bremseklosser. Selv om denne type bremsekloss vanligvis varer lenger, har de naturlig produsere en mindre mengde av angiveri, særlig hvis bremsene er kalde, slik som i morgentimene. Mindre vanlige kilder til brems squealing inkluderer glasert eller mettet bremsebelegg, eller bremsebelegg som er feil en for den aktuelle bilen.
Dra Bremser

Bremser er sagt å "dra" når de delvis engasjere uten at bremsepedalen blir deprimert. Dette er ikke å si at bilens bremser har frosset, men bare at bremsene forårsaker en liten motstand, noe som kan nesten alltid bli lagt merke til av sjåføren. Den skyldige kan nesten alltid spores tilbake til en justering problem, eller noe så enkelt som enten glemmer å kople ut parkeringsbremsen, eller en parkeringsbrems kabel som er i behov for justeringer. Andre årsaker er en svak eller ødelagt returfjær, bremsevæske som har blitt forurenset med vann, eller en defekt proporsjonering ventil.
Brake Chatter

Brake skravling refererer til en betingelse at når bremsepedalen trykkes, fører bilen å pulsere. Problemet blir merkbart verre jo hardere på bremsepedalen trykkes inn. Brake skravling er vanligvis forårsaket av enten en ut-av-runde tromme eller forvrengt bremsesko. En løs eller bøyd støtte plate kan også forårsake problemet, som kan forurenset bremsebelegg. Det bør imidlertid bemerkes, som kan bremse skravling også skyldes ut-av-balanse hjul.
Brake Fade

Brake fade er en tilstand som brukes for å beskrive bremser som mister delvis effekt ved høye hastigheter. Dette betyr ikke at bremsene ikke virker i det hele tatt, men bare at bremsene ikke er like effektiv ved høye hastigheter som de er ved lave hastigheter. Brems fade er årsaken vanligvis ved overopphetede bremser trommer eller fra bruk av feil type bremsevæske, noe som betyr at væsken har lavt kokepunkt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/57298.html

Previous:
Next:

auto Bremser